Ste3v3

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Ste3v3
Nováček
Nováček

Ste3v3

Příspěvek od Ste3v3 »

Zdravím. Jmenuji se Filip, pocházím z Třince. Karty jsem sbíral od svých 5 let, a skončil jsem asi v 10 letech (spíše tipuju, už si to nepamatuju :D ) Asi před půl rokem jsem opět vytáhl svoje "album" a kochal se. Karty nejsou zrovna v dobrém stavu, moc jsem to v tom věku bohužel neřešil *bang* . Každopádně mě to zase chytlo, našel jsem toto fórum a projel snad všechny příspěvky, co tady jsou :D . Sleduju vás už nějakou chvíli a chtěl bych se k vám přidat, teda pokud mě příjmete :D . Zatím jsem se ještě nerozhodl na co se zaměřím, takže objednávám různé balíčky (NHL). Jsem tam snad budu mít taky možnost ukázat nějaký ten break.

Děkuji za pozornost *thks*

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od affly »

A já tě tady za všechny vítám. Snad se ti tady bude líbit a určitě tu seženeš nějaký ten kousek do sbírky. Až se teda rozohdněš co sbírat. :D A kdyby něco, klidně se ptej, každý tady rád poradí. :thumbup: :thumbup:
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Super ... konečně někdo, kdo bydlí blízko. Já jsem z Frýdku Místku, takže pěkně nakupuj a sbírej a potom poměníme *drink* .
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

Ste3v3
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ste3v3 »

Díky za přivítání *drink*

SteveRogers92
Legenda
Legenda

Příspěvek od SteveRogers92 »

Ragnarook píše:Super ... konečně někdo, kdo bydlí blízko. Já jsem z Frýdku Místku, takže pěkně nakupuj a sbírej a potom poměníme *drink* .
No promin, a Ostrava Zábřeh ti není dost blízko :D Steve
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150

Ragnarook
Veterán
Veterán

Příspěvek od Ragnarook »

Ale to víš že jo :) Tam dokonce jezdím do práce, takže ti taky brzo napíšu na nějaké to pětipivo *drink*
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“