Vladoch

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Vladoch
Nováček
Nováček

Vladoch

Příspěvek od Vladoch »

Ahojte kartičkári :)

ako tak sledujem fórum,nie len české ale aj naše slovenské tak sa zberateľstvu venujú prevažne chlapi z rodinami a tiež sa ku zbieraniu vrátili viacerí, podobný osud postihol aj mňa :D karty som niekedy zbieral a keď som išiel na výšku tak som svoju zbierku rozpredal a teraz to veľmi ľutujem,lebo som opäť prepadol tejto záľube a začínam prakticky od začiatku :/ Už od čias Žiga Palffyho fandím NYI a aj preto som sa rozhodol zbierať karty tohto tímu a tiež LA Kings,sú to tímy,v ktorých odohral Palffy viac sezón a ich dresy oblieka,a ao obliekalo viacero slovákov,čo sa týka mien, zameriavam sa hlavne na Palffyho,Šatana a Jožka Stumpela...ako som už písal,zbierať som začal prakticky od nuly,nejaké karty už mám a dúfam,že sa bude moja zbierka postupne rozširovať.

Som rá,že som súčasťou tejto skupiny :)

leebour
Legenda
Legenda

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od leebour »

Vitaj starec :thumbup:

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“