Ahoj,
jmenuji se Dan, sbírám 97/98 Pinnacle Epix, zatím mám 275/288. Na tomto fóru jsem se "proslavil" jako blázen, který si Emerald Moment Haška na aukru cenil na 4000, což dle mého názoru byla fair price. Vzhledem k tomu, že se prodal, nebyl jsem sám, kdo si to myslel. No nic, mám ještě dva další. Jednoho pro sebe a druhého na výměnu za některou jinou redemp. Epix kartu. Rád bych tuto sérii dosbíral, ale už tolik neblázním s jejich nakupováním. Want list mám na arxer.websnadno.cz
Okrajově sbírám signature, patch a jersey SJS, 08/09 UD Black Diamonds a score 90-98
arxer47
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
arxer47
1997/98 Pinnacle Epix 279/288
Wantlist
1997/98 Pinnacle Epix
Game Emerald #8 Brodeur, #11 Potvin
Season Orange #17 Joseph, #18 Hull
Moment Orange #24 Gilmour
Moment Purple #22 Hasek, #23 LeClair, #24 Gilmour
Moment Emerald #24 Gilmour
1997/98 Pinnacle Epix any Printing Plate
Wantlist
1997/98 Pinnacle Epix
Game Emerald #8 Brodeur, #11 Potvin
Season Orange #17 Joseph, #18 Hull
Moment Orange #24 Gilmour
Moment Purple #22 Hasek, #23 LeClair, #24 Gilmour
Moment Emerald #24 Gilmour
1997/98 Pinnacle Epix any Printing Plate
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvod a přivítání

MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz

Wantlist | Tradelist
To jo.
Asi tuším, o kom je řeč, Hašana jsem měl kdysi na burze v ruce, ale nebyl ve 100% stavu. Což mě hrozně mrzelo. Měl drblý růžek. Jestli se prodal za 4000,- Kč, tak myslím, že slušné. Já bych ho bral všema deseti, kdyby byl ok.
Pokud se prodal ten poničený a ten co je k dispozici je ok, hlásím se
Asi tuším, o kom je řeč, Hašana jsem měl kdysi na burze v ruce, ale nebyl ve 100% stavu. Což mě hrozně mrzelo. Měl drblý růžek. Jestli se prodal za 4000,- Kč, tak myslím, že slušné. Já bych ho bral všema deseti, kdyby byl ok.
Pokud se prodal ten poničený a ten co je k dispozici je ok, hlásím se

Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Arxer47:
Kdo se v této branži (karty) aspoň jednou "neproslavil" jako blázen, nebo koho aspoň jednou nepomlouvali, či nekritizovali, není ten správný sběratel
. Ale zase bacha, jsou jedinci co kritizují všechno a všechny ........ 
Kdo se v této branži (karty) aspoň jednou "neproslavil" jako blázen, nebo koho aspoň jednou nepomlouvali, či nekritizovali, není ten správný sběratel

předmět zájmu : Češi v NHL + karty reprezentace ČR + base sety (historie, legendy)
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net
webová stránka: http://www.jarsecards.websnadno.cz
facebook : Jarse Karty
fotogalerie: http://www.jarse.rajce.net
Nabídka karet: http://www.jarsekarty.rajce.net
jarse píše:Arxer47:
Kdo se v této branži (karty) aspoň jednou "neproslavil" jako blázen, nebo koho aspoň jednou nepomlouvali, či nekritizovali, není ten správný sběratel. Ale zase bacha, jsou jedinci co kritizují všechno a všechny ........

Já bych snad ještě přidal, že nad kým nekroutí hlavou manželka, taky nepatří mezi správné sběratele, pokud tedy manželku má:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
pavelbart píše:jarse píše:Arxer47:
Kdo se v této branži (karty) aspoň jednou "neproslavil" jako blázen, nebo koho aspoň jednou nepomlouvali, či nekritizovali, není ten správný sběratel. Ale zase bacha, jsou jedinci co kritizují všechno a všechny ........
![]()
Já bych snad ještě přidal, že nad kým nekroutí hlavou manželka, taky nepatří mezi správné sběratele, pokud tedy manželku má:-).
Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu

Sháním karty Petr Gewiese a SÍŇ SLÁVY ČESKÉHO HOKEJE.