Předem bych chtěl vyjádřit velké DÍKY zakladatelům fóra, je to tady pecka!
Jmenuji se Gabriel, bude mi 20 let a jsem student z Prahy. Hokej mě bavil tak nějak odmalička, často jsme chodili s kamarády u nás na chalupě hrát na rybník. Ke sbírání hokejových kartiček mě přivedl spolužák někdy snad okolo 3.třídy na základce. Později, když naši vyhráli titul ve Vídni, tak se hokej hodně rozšířil i mezi ostatní spolužáky a najednou všichni začali sbírat karty. Moje první kousky byli Pro Set 1990-1991, které jsem dostal od někoho darem, tak okolo 30 karet, nic extra. Pamatuji si na jednoho spolužáka o třídu výš, který měl karet fakt hromadu, daroval mi spoustu brankářů. V té době jediným zdrojem karet byla škola, nevěděl jsem, kde bych si mohl karty koupit a sbíral jsem je, protože se mi líbily. Hodně spolužáků mi pak svoje karty dalo, když jsem ze školy odcházel na gympl, protože už je přestali sbírat a dobrovolně se jich zbavovali.
Párkrát jsem byl na burze u Zábranských, kde jsem byl naprosto šokovaný, protože jsem nikdy neviděl pohromadě tolik karet.

Na gymplu jsem na karty neměl moc peněz, takže jsem sbírku doma schoval a vytáhl ji opět na jaře, kdy jsem po maturitě měl více času i prostředků. Od té doby pravidelně chodím na burzu v Čechii, kde jsem byl nadšený, že je to vlastně ta samá burza

Absolutně nejvíc miluju jakékoliv boxy!! Nic specifického zatím nesbírám, mám doma takový "mix" úplně všeho z let 1990-2015. Ani nevím přesně, kolik karet mám, je to v řádech tisíců. Prosím, nijak mne netrestejte, někdy si najdu tak 2-3 dny volna a spočítám to

Občas sem klidně postnu nějaký box break, nebo karty na výměnu/prodej.
Díky a přeji příjemný zbytek svátků.