Kozzy

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Kozzy
Zkušený
Zkušený

Kozzy

Příspěvek od Kozzy »

Ahoj všem členům fóra.
Předem bych chtěl vyjádřit velké DÍKY zakladatelům fóra, je to tady pecka!
Jmenuji se Gabriel, bude mi 20 let a jsem student z Prahy. Hokej mě bavil tak nějak odmalička, často jsme chodili s kamarády u nás na chalupě hrát na rybník. Ke sbírání hokejových kartiček mě přivedl spolužák někdy snad okolo 3.třídy na základce. Později, když naši vyhráli titul ve Vídni, tak se hokej hodně rozšířil i mezi ostatní spolužáky a najednou všichni začali sbírat karty. Moje první kousky byli Pro Set 1990-1991, které jsem dostal od někoho darem, tak okolo 30 karet, nic extra. Pamatuji si na jednoho spolužáka o třídu výš, který měl karet fakt hromadu, daroval mi spoustu brankářů. V té době jediným zdrojem karet byla škola, nevěděl jsem, kde bych si mohl karty koupit a sbíral jsem je, protože se mi líbily. Hodně spolužáků mi pak svoje karty dalo, když jsem ze školy odcházel na gympl, protože už je přestali sbírat a dobrovolně se jich zbavovali.
Párkrát jsem byl na burze u Zábranských, kde jsem byl naprosto šokovaný, protože jsem nikdy neviděl pohromadě tolik karet. *rfl*
Na gymplu jsem na karty neměl moc peněz, takže jsem sbírku doma schoval a vytáhl ji opět na jaře, kdy jsem po maturitě měl více času i prostředků. Od té doby pravidelně chodím na burzu v Čechii, kde jsem byl nadšený, že je to vlastně ta samá burza :shock: :D
Absolutně nejvíc miluju jakékoliv boxy!! Nic specifického zatím nesbírám, mám doma takový "mix" úplně všeho z let 1990-2015. Ani nevím přesně, kolik karet mám, je to v řádech tisíců. Prosím, nijak mne netrestejte, někdy si najdu tak 2-3 dny volna a spočítám to :shifty: .
Občas sem klidně postnu nějaký box break, nebo karty na výměnu/prodej.

Díky a přeji příjemný zbytek svátků. ;)

deiv14
Legenda
Legenda

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od deiv14 »

Moc pěkny představení, vítej mezi námi nadšenci, těším se na Tvoje breaky :) a rychle spočítej ty karty, nebo Tě trest nemine *rfl*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Ragnarook
Veterán
Veterán

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od Ragnarook »

Kozzy ... PRO SET .. já ti dám nic extra :-D když nepočítám 1917 - 1989 tak je to nejkrásnější set, který byl kdy vydán. UD CUP včetně.
Hodně lidí ti tu napíše, že je to nejvíc error serie v historii, ale s těma se nebav. Já si to pak s němi vyřídím v Praze *lgh*

Jo a podle avataru soudím, že mačkáš WoW .. kdyby jo .... tak SZ :) (To platí pro všecky)
Nabízejte INSERTY : 2015-16 FULL FORCE
Nabízejte JERSEY: 2004-05 PACIFIC
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/home - profil: Ragnarook
Sbírám: Jágr/Islanders/Ostřížek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“