na začátek bych se představil, jmenuji se Lukáš, pocházím z Brna a je mi 20.
Se sbíráním hokejových karet jsem začal asi v 2. třídě ZŠ a to jen díky mému kamarádovi, jehož strýc hrál sportovně hokej (Míra Barus), takže občas mi donesl nějaké podepsané kartičky, v té době OFS Znojma, to byly společně s Pro-Set karty snad moje první začátky sběratelství, v té době jsem kartičky měl jenom jako hračku, takže rožky jsem snad i okusoval

..nedávno jsem potřeboval najít nějaké šanony na papíry k maturitě, nakonec jsem našel "jenom" alba s hokejovými kartičkami, prohlídl jsem si je a řekl si, že bych si mohl koupit nějakej ten balíček, hned v prvním balíčku co jsem si koupil (10-11 UD black diamond) se na mě usmálo štěstí a našel jsem jednu kartu hezčí než druhou a už to zase začalo !
I když jsem v posledních letech karty nesbíral, NHL jsem sledoval snad každý den, takže přehled o hráčích mám.
Co sbírám? No, to je těžká otázka, sice mám oblíbené hráče, ale ty neplánuji sbírat v nějakém větším množství, na kartách se mi nejvíce líbí gólmani, v posledních letech se mi strašně líbí Ben Bishop (žádnou Ottawu jsem zatim nenašel

Hokeji zdar, sběratelům zvlášť a šťastnou ruku při rozbalování...