Zdrávím všechny sběratele,
jmenuji se Ondra (až se blíže poznáme můžete mi říkat Maxíku

). Kartičky sbírám asi od roku 1995. Začal jsem klasicky českýma APSkama, které jsem střídal s ProSetkama, Scorkama NHL apod. Tahle moje sbírka má nyní přes 3000 kousků, z nichž je valná většina celkem bezcenná. S postupujícím věkem jsem kartičkám věnoval méně času, vždy jen pár balíčků ročne. Takle to pokračovalo až do minulého roku, kdy mi kamarád ukázal pár jersey karet a já byl zpět. Nyní sbírám a dražím většinou jersey a patche na aukru. Příležistostně si s kamarádem koupíme jednou do roka nějaký ten box. Moc se mi, jako asi každému, líbí kartičky The Cup a Dominion. Čili mým velkým snem je si alespoň jeden box z těchto dvou pořídit. Taky bych rád zašel jednou na nějakou pořádnou burzu.
Můj nejoblíbenější hráč býval českobudějovický Rudolf Suchánek #92 od kterého mám snad většinu karet, které kdy byly vydány. Od toho lze taky snadno odvodit, že fandím MOTORU. V NHL jsem jako malý fandil LA Kings, v současnosti se zajímám o Canadiens a Maple Leafs. Jednou bych se chtěl na pravou NHL v Kanadě podívat.
Jinak hraju závodně hokej a florbal.... a toť asi v kostce vše. Hokeji zdar, kartičkám zvlášť....