Henrik 51

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Henrik 51
Zkušený
Zkušený

Henrik 51

Příspěvek od Henrik 51 »

Ahoj všici jmenuji se Tomáš a se sbíráním sem začal po dlouhé odmlce zhruba před rokem.
Asi jako kazdy správný mladý kluk sem sbiral karticky hokejistu.Na základní skole nás bylo plno a mě uchvátili hlavně brankáři !!! Měl sem jich spoustu.Ale postupem času se nějak ani nevím jak kartičky vytratili ze školních lavic a nahradili je kartičky Pokémonů.Každý chtěl mít najednou ty nejsilnější Pokémony a chtěl se měřit v karetní hře..a tímto způsobem sem přišel o veškerou svojí sbírku.Což mě teď mrzí,ale v té době kolem roku 2002 byly tyto karetní hry IN.Po dlouhé odmlce sem opet začal sbírat.Prvním impulsem byly články o hokejových kartách jako takových v casopisu Prohockey a když pak v jednom z čísel byla karticka Victory jako darek tak sem nevahal a obešel sem snad všechny stánky v Jihlavě abych tam našel Jakoukoliv kartičku s brankarem.A kupodivu sem našel i svuj vzor Henrika Lundqvista,který mě učaroval na Olympiádě v Turíně a měl sem jasno,že začnu znovu!a stalo se a doufam že mě to už nepusti.Dost se mi libi série BTP tak kdyby nekdo měl nějakokartu Lundqvista tak se můžete ozvat zas tolik jich nemám...
Tak co by mě potešilo-Jakékoli karty Henrika,memo karty BTP10-11,karty Švédskych brankaru-Gustavsson,Lehner,Markström
Díky za pozornost a tešim se :)
Henrik Lundqvist

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“