Jmenuju se Martin, jsem z Prahy. Ke kartám jsem se dostal asi jako většina takhle starých sběratelů někdy kolem roku 1995, když jsem od kamaráda koupil pár řadovek. Později se to rozjelo a naši mě i bráchovi sem tam nějaký balíček koupili. Nejvíc mi v paměti uvízly Score 94/95 a Premier 93/34. Byla to paráda a narazit na trafiku, nebo hračkářství, kde by něměli tak 2 až 5 druhů karet bylo prakticky nemožný. Pak sme přešli na Ultra Fleer 1995/96, levný a nadherný karty. Zájem o hokej přiživilo Nagáno a následující Mistrovství světa. Jelikož nám karty kupovali rodiče a kapesné se nekonalo (což mi ani nevadilo) bylo mi v 9. třídě naznačeno, že bych měl mít kíné zájmy ...

Někdy kolem roku 2007 jsem bydlel na VŠ na koleji. Jelikož jsem měl internet a studium se nějak nevedlo, napadlo mě podívat se jestli karty ještě nekoho zajímají

V současnosti se snažím sbírat vybrané sety a dva hráče - Petra Čajánka a Steva Masona.
Z okruhu sběratelů znám pár lidí s burz z Karlína a Černýho mostu. Na burzu jsem se nedostal za poslední rok bohužel ani jednou

Na závěr malé shrnutí
Je mi 29, od 24.8. ženatý, bezdětný (s přísným zákazem udělat z budoucího dítěte sběratele karet, neb 1 trouba stačí), vystudoval jsem Univerzitu v Hradci Králové obor archivnictví - historie (Bc.), dá-li Pánbůh v září dodělám magistra na UK v Praze - obor historie.

Martin