Ahojte!
Určite je slušné a patrí sa na úvod predstaviť, preto aj svoj prvý príspevok smerujem do tejto témy

Verím tomu, že takmer všetci ma veľmi dobre poznáte už z predchádzajúceho kontaktu

Takže, úplne veľmi stručne. Volám sa Tomáš, karty zbieram od roku 1994 (vtedy ma strhla tá pôvodná originál najkrajšia zberateľská vlna, ktorá trvala do roku 1997, kedy postupne pomaly jeden po jednom všetci zberatelia z môjho okolia základnej školy opúšťali toto krásne hobby až som ostal sám a niekedy okolo roku 2000 som si myslel, že zbieranie u mňa úplne skončilo. Karty išli do krabíc až niekedy okolo roku 2007 som sa náhodne k ním vrátil a vlastne aktívne od tejto doby zbieram. Zbierka číslo jedna je JOHN VANBIESBROUCK, potom sú to brankári Panthers, nájde sa tu aj Kelly Hrudey, hard auto brankárov a potom sú to jednoduché pekné inzertné brankárske série.
Keď budete mať niekedy chuť a čas, navštívte môj súkromný web, kde mám vystavený zlomok svojich zbierok a hoďte sem tam po mne komentár, resp. odkaz, poteší to

Myslím, že v kartách sa dobre orientujem a dosť som sa naučil za tento čas, čo sa venujem zberateľstvu kariet. Kto to prečítal až sem, je dobrý a fandím mu! PS: dlhodobo mám málo času skenovať, robiť si štatistiky svojich zbierok a pod., či v neposlednom rade aktualizovať web, ale to neznamená, že sa aktívne nevenujem zberateľstvu ako takému a jednoznačne palec hore pre jeho rozvoj v našich česko-slovenských končinách
Tom /Beezer34