Už nějakou dobu zde na fóru funguji, ale určitě je slušnost se náležitě představit a něco málo o sobě napsat. Jmenuji se Filip a je mi 23 let. Bydlím v jižních Čechách, přesněji Vyšší Brod. Se sbíráním karet jsem začal asi v 6 letech (bratr mě nakazil, pamatuji si svojí první kartu, zde : http://www.centericecollectibles.com/scans/184992e.jpg). Karty se pomaličku množily, v té době to byla obrovská nostalgie, děcka pobíhající po městě s albumem v rukách, nezapomenutelné výměny typu 1 karta za 10 jiných, hlavně že se blyštila.

Hokej :
Hokej jsem nikdy nehrál a ani pořádně nedokážu stát na bruslích (i když kolečkové mi trochu jdou

Sbírka :
Sbírání ukončil rok 2000, tehdy obrovsky opadl zájem. Momentálně hlásím po 12 letech comeback a nemůžu se dočkat nových karet. Pouštím se do sbírání všech gólmanů, ať už base karet, paralelek či insertů. Inserty sbírám jako celek, tedy i s hráči (například UD Starquest a podobně). Myslím, že by tohle mohlo obecně O MNĚ stačit. Přeji všem hodně chuti a štěstí do nových a nových zážitků, nejen co se karet týče.