Takže zbieram všetky karty Philadelphia Flyers a som rád, že tu môžem s Vami byť, ak tento názor nezdieľate, kľudne dajte vedieť pavlovi a ja nebudem mať nič proti tomu, že mi bude vymazané konto ( udelený doživotný ban ) na to som už zvyknutý.

mal sehen, ci sa nekonecne nenapravitelny chlap konecne poucilGoFlyersGo píše:OK, tak kde začať. Začnem asi tým, že sa predstavím, aj keď ma asi všetci poznajú a musím povedať, že veľa ľudí má so mnou aj negatívne skúsenosti z dávnej či menej dávnej minulosti. Takže volám sa Gajdoš Michal a v minulosti som bol veľmi známy na inom fóre tohoto druhu ako neplatič, to znamená objednal som karty a tie som nezaplatil, väčšinou to bolo z dôvodu, že som na ne proste nemal, ale nedokázal som si to priznať a nie to povedať to inému, proste kápnout božskou, preto som si radšej vymýšľal kadejaké výhovorky a tým som iba sám sebe uškodil, toto je však minulosť. Ku kartám sa vraciam po viac ako roku, ale chcem na to ísť úplne inak. Keďže mám konečne po 3 rokoch stabilnú a aj veľmi dobre platenú prácu, som konečne sám so sebou spokojný a chcem začať úplne odznova. Keďže som naozaj v minulosti urobil mnoho zla, chcem všetkým a hlavne sebe dokázať, že nie som až taký zlý, hlavne preto, že zbieranie kariet je ako droga, proste už bez tohoto koníčka neviem žiť.
Takže zbieram všetky karty Philadelphia Flyers a som rád, že tu môžem s Vami byť, ak tento názor nezdieľate, kľudne dajte vedieť pavlovi a ja nebudem mať nič proti tomu, že mi bude vymazané konto ( udelený doživotný ban ) na to som už zvyknutý.
Ač to dělám opravdu velice nerad, musím z pozice administrátora "okomentovat" člena GoFlyersGo.GoFlyersGo píše:OK, tak kde začať. Začnem asi tým, že sa predstavím, aj keď ma asi všetci poznajú a musím povedať, že veľa ľudí má so mnou aj negatívne skúsenosti z dávnej či menej dávnej minulosti. Takže volám sa Gajdoš Michal a v minulosti som bol veľmi známy na inom fóre tohoto druhu ako neplatič, to znamená objednal som karty a tie som nezaplatil, väčšinou to bolo z dôvodu, že som na ne proste nemal, ale nedokázal som si to priznať a nie to povedať to inému, proste kápnout božskou, preto som si radšej vymýšľal kadejaké výhovorky a tým som iba sám sebe uškodil, toto je však minulosť. Ku kartám sa vraciam po viac ako roku, ale chcem na to ísť úplne inak. Keďže mám konečne po 3 rokoch stabilnú a aj veľmi dobre platenú prácu, som konečne sám so sebou spokojný a chcem začať úplne odznova. Keďže som naozaj v minulosti urobil mnoho zla, chcem všetkým a hlavne sebe dokázať, že nie som až taký zlý, hlavne preto, že zbieranie kariet je ako droga, proste už bez tohoto koníčka neviem žiť.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti