Jsem na foru cca mesic, jmenuji se Marek, bydlím v Olomouci a je mi 23 let.
Karty jsem samozřejmě začal sbírat asi jako každý tady v době kdy Jarda Jágr začal řádit v NHL, v té době jsem hrál také hokej, takže poté co jsem ve 4. třídě přešel do hokejové třídy, tak o výměnu karet nebyla nouze. Po čase ze všech nadšení o sbírání karet opadlo a na karty se úplně zapomělo.
Je to zhruba rok zpátky, co jsem přemýšlel jak přijít k nějakým penězům a napadlo mě že bych mohl prodat starý karty co mám doma. jejich stav byl však katastrofální a téměř všechny byly na odpis.. ale jak jsem se tak koukal, kde bych je mohl střelit, tak jsem si nemohl nevšimnout obrovského posunu ve výrobě.. mám na mysli především jersey karty, patch karty, limitace.. a strašně se mi novější karty zalíbili.
No a nakonec tedy místo abych nějaké karty prodal, tak jsem sbírání znovu propadl.. a opravdu mě to strašně baví, akorát nemám v okolí žádného kámoše, kterej by měl stejnou zálibu, přeci jen všichni už z toho tak nějak vyrostli a ted řeší jen chlast, ženský atd. což já samozřejmě taky

Na závěr bych jen dodal, že sbírám především karty dle mě nejlepšího hráče historie (2.Lemieux, a až 3.Wayne) Jaromíra Jágra!! (ten názor berte s rezervou, nechci se hned hádat

okrajově sbírám Theorena Fleuryho, Paula Kariyu a pak nově jsem začal sbírat asi ještě 6 hráčů, ale vypadá to, že jsem si vzal moc velké sousto, takže zatím zůstaneme u těchto třech

Doufám že to nebylo moc dlouhé a děkuji za tu chvilku času

Marek