Jmenuju se Luboš a je mi 28 let. K hokejovým kartám jsem poprvé přičichl někdy v roce 1993. Samozřejmě kde jinde, než na základní škole. Tomu, mít pohromadě ohromné množství fotek hokejistů, jsem okamžitě podlehl. V té době se však nijak zvlášť nedávalo pozor na archivaci a ochranu při manipulaci s kartami, tudíž (všichni jsme to tak dělali!

Téměř okamžitě jsem se zamiloval do týmu New Jersey Devils a pak samozřejmě karty brankářů byly ty, které mě oslňovaly..
Sbírání mi vydrželo cca 4,5 roku, potom karty putovaly do krabice a zůstaly v ní do té doby, než jsem o ní před sedmi lety při stěhování přišel.. Je pravda, že během té doby jsem na karty ani nepomyslel, ale je jich určitě velká škoda.. Každopádně..karty se mi do podvědomí dostaly opět až teď, na přelomu loňského roku a nevěřil jsem svým očím, jaké karty se vyrábějí a co všechno je možné sehnat..
Můj nejoblíbenější tým byl a vždy bude New Jersey Devils a nejoblíbenějším hráčem až na věky věků brankář ďáblů Martin Brodeur..

Začínám tedy znovu od začátku a je to stejně super, jako v roce 1993, kdy jsem poprvé poznal, jak voní nově otevřený balíček a jak moc napínavé je čekání, jaké skvosty odhalí..

Mějte se skvěle, Lihosaurus