Peterkejn - Ahoj vespolek!

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Peterkejn
Nováček
Nováček

Peterkejn - Ahoj vespolek!

Příspěvek od Peterkejn »

Zdravím všechny,

sbírání se aktuálně věnuji třetí rok. V devadesátkách jsem samozřejmě taky vlastnil několik alb a gumičkou "zabezpečených" balíčků :) ale postupně šlo sbírání stranou. Znovu jsem začal sbírat až díky kolegovi v práci.
Sbírám jenom NHL, v drtivý většině jen karty Boston Bruins a to v podstatě veškerý druhy i roky. Skládam ročníkový série i sbírky jednotlivejch hráčů.
Jako připomínku pak mám Parkhurst 92-93 a další série z našeho sbírání na základní škole, který občas doplňuju, ale spíš jenom okrajově.
Za karty nechci utrácet horentní sumy, je to jenom koníček, zároveň se některejm kouskům, zvlášť legendám, někdy prostě nedá odolat. Ale to asi každej zná :)
Rád bych byl víc v komunitním dění okolo sbírání, chtěl bych si o sbírání něco přečíst, pokecat a popřípadě něco i vyměnit.

Takže se mějte fajn a ať máte ostrý rohy. :wave:

leebour
Legenda
Legenda

Re: Peterkejn - Ahoj vespolek!

Příspěvek od leebour »

Skvelé predstavenie :thumbup: Vitaj Petře a nech sa darí, medveďárov je tu celkom dosť *mrk*

deiv14
Legenda
Legenda

Re: Peterkejn - Ahoj vespolek!

Příspěvek od deiv14 »

Přidávám se k Liborkovi a vítám tě na fóru za českou část komunity *h-s* suprové představení, doufám, že se ti u nás bude líbit *drink*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“