Ahoj Všichni

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Honis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ahoj Všichni

Příspěvek od Honis »

Ahoj Všichni,

sice jsem zde na fóru nováček, ale s kartami jsem začal už v roce 1991. Ano moje první karty byly Pro Set, asi jako všech sběratelů v mém věku :-)

od mala se mi líbilo logo Devils, takže sbírání karet tohoto týmu bylo jasnou volbou. Posléze jsem se profiloval pouze na gólmany a tak vznikla moje první velká sbírka, přesněji legendy Martina Brodeura. Paralelně jsem sbíral Seana Burkeho, Chrise terreriho a Todda Elika. K tomu ještě všechny sety od roku 1990 až do 2003 (měl jsem doma cca. 42.000ks karet) a to uznejte, bylo dost na hlavu.

Rozhodl jsem se tedy na pár let přestat, přesněji v období od 2004-2013.
Následně mne závislost sbírání karet a sledování nočních zápasů NHL dohnalo až do fáze, kdy jsem začal plánovat cestu do zámoří a vidět na vlastní oči nejslavnější ligu světa a samozřejmě tolik milované Devils.

To se nakonec povedlo a měl jsem obrovské štěstí, protože jsem se mohl potkat i s několika hráči osobně. Od té doby cestuji do USA několikrát ročně sledovat zápasy a dění v klubu. I díky tomu jsem intenzivně začal sbírat karty české legendy Patrika Eliáše, kterých mám v současné době přes 1500 ks.

Současně jsem jeden z administrátorů česko-slovenské Fanpage Devils (www.newjerseydevils.eu), která sleduje dění týmu z Newarku a farmy v Binghamtonu. Máme i další kanály, jako například Facebook, Twitter a Instagram.

Toť o mne asi vše, kartám zdar a těm krásným zvlášť.
*thks*
----------------
Obrázek
NEW JERSEY DEVILS Forever - Legends 3, 4, 26, 27, 30
Patrik Eliáš Fan & Collector - 1656 karet

NJD CZ/SK admin - New Jersey Devils CZ/SK

leebour
Legenda
Legenda

Re: Ahoj Všichni

Příspěvek od leebour »

Vítaj na fóre, starý brachu *mrk* parádna posila. Nech sa Ti tu páči a prezentuj svojich Ďáblíkov.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ahoj chlape,

vítám tě zde. Podle popisu se známe ze Znojma že?:-). Takový popis nemůže sedět na nikoho jiného:-).

Ať se ti tu líbí:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Honis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honis »

pavelbart píše:Ahoj chlape,

vítám tě zde. Podle popisu se známe ze Znojma že?:-). Takový popis nemůže sedět na nikoho jiného:-).

Ať se ti tu líbí:-).
Yes, it's me:-)
Díky za přivítání

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Ahoj Honzo,

já jsem se s tebou potkal pro změnu v letadle do Göteborgu, pokud se nepletu :) a samozřejmě tě, respektive tvou sbírku, bedlivě sleduju na ACC *ano*

Tak vítej i zde na fóru, aspoň tu Freddy konečně bude mít kamaráda Ďábla :angel:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Honis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honis »

deiv14 píše:Ahoj Honzo,

já jsem se s tebou potkal pro změnu v letadle do Göteborgu, pokud se nepletu :) a samozřejmě tě, respektive tvou sbírku, bedlivě sleduju na ACC *ano*

Tak vítej i zde na fóru, aspoň tu Freddy konečně bude mít kamaráda Ďábla :angel:
Ten svět je zdá se mi trochu malej. Nebo mě snad celý svět sleduje :)
Ba ne, všichni fandové jsou na jednom místě. To je velmi dobře. Díky za přivítání. Snad tady nebudu dělat ostudu *cl*

Na ACC ještě nemám všechny karty, není moc času to všechno skenovat.

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“