humajz

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
humajz
Zkušený
Zkušený

humajz

Příspěvek od humajz »

Ahoj, jsem Honza, 35 let, bytem Liberec. Vrátil jsem se ke sbírání, kdy jsem začal kdysi v 90. letech (klasika po trafikách), čili po 25 letech. Docela mě to chytlo (možná slabě řečeno) ... sbírám 2017-18 UD Series 1/2, 2015-16 Spx (pěkný design i hity) a Portfolio (líbí se mi fotografie na nich) a chystám se na Artifacts 2017-18 ... rád bych se zaměřil na Pastrňáka a další Čechy ... budu rád, když si budu moci o tomto hobby i poklábosit, posbírat informace a zkušenosti od ostatních... Zatím jsem na začátku a rozkoukávám se, a proto ...
bych měl úvodem i několik dotazů:) :

1) Jaké boxy z těch ročníků 2015+ jsou s nejvíce hity (auto, patch, Jersey etc.).

2) Toto mě asi zajímá nejvíc ... zda mi mohl někdo poradit, kde a jak prodat nějakou cennější kartu?
Slyšel jsem něco o Comc.com zkoumal jak prodat na ebay, ale nikdy jsem nic takhle neprodával, natož někomu do usa apod.,
byl by tu někdo kdo by mi mohl v tomto poradit (např. kdybych se chtěl "zbavit" YoungGuns limit 100 Adriana Kempeho) ?

Díky moc a přeji všem hodně zdaru ve sbírání
San Jose Sharks Hertl
Češi

Leandru
Nováček
Nováček

Re: humajz

Příspěvek od Leandru »

Ahoj vítám tě tady. Rád bych ti poradil, ale já jedu sbírku za roky 2000-2010, takže na tvůj dotaz ohledně boxů neznám odpověď. Sám karty neprodávám, ale je tu plno zkušených kluků a někdo ti určo něco poradí.
Teemu Selaänne, San Jose Sharks, ITG BAP 1999-00, SPx, různé Pacifici.

nabídka: https://leandru.rajce.idnes.cz/Karty_na_prodej/

alkesh
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: humajz

Příspěvek od alkesh »

Ahoj, vítej.
1. No nejvíc největších super hitů bude samozřejmě v nejdražších sériích takže záleží v jaké cenové relaci se pohybuješ a podle toho vybírat boxy. Na youtube je plno rozbalovaček tak se můžeš podívat co se asi tak rozbaluje z jakého boxu až si najdeš nějaké favority.
2. Na eBay se platí vysoké poplatky a COMC je zdlouhavý jak psal dj4u. Nejlepší je asi hodit si inzerát někde na mezinárodních fórech, Facebooku atd a s někým se prostě domluvit tak jak když děláš obchod tady na fóru. Zaplatí ti přes Paypal a ty mu to prostě pošleš.
Ať se daří.

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“