Ahoj, jsem Honza, 35 let, bytem Liberec. Vrátil jsem se ke sbírání, kdy jsem začal kdysi v 90. letech (klasika po trafikách), čili po 25 letech. Docela mě to chytlo (možná slabě řečeno) ... sbírám 2017-18 UD Series 1/2, 2015-16 Spx (pěkný design i hity) a Portfolio (líbí se mi fotografie na nich) a chystám se na Artifacts 2017-18 ... rád bych se zaměřil na Pastrňáka a další Čechy ... budu rád, když si budu moci o tomto hobby i poklábosit, posbírat informace a zkušenosti od ostatních... Zatím jsem na začátku a rozkoukávám se, a proto ...
bych měl úvodem i několik dotazů:) :
1) Jaké boxy z těch ročníků 2015+ jsou s nejvíce hity (auto, patch, Jersey etc.).
2) Toto mě asi zajímá nejvíc ... zda mi mohl někdo poradit, kde a jak prodat nějakou cennější kartu?
Slyšel jsem něco o Comc.com zkoumal jak prodat na ebay, ale nikdy jsem nic takhle neprodával, natož někomu do usa apod.,
byl by tu někdo kdo by mi mohl v tomto poradit (např. kdybych se chtěl "zbavit" YoungGuns limit 100 Adriana Kempeho) ?
Díky moc a přeji všem hodně zdaru ve sbírání
humajz
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Re: humajz
Ahoj vítám tě tady. Rád bych ti poradil, ale já jedu sbírku za roky 2000-2010, takže na tvůj dotaz ohledně boxů neznám odpověď. Sám karty neprodávám, ale je tu plno zkušených kluků a někdo ti určo něco poradí.
Teemu Selaänne, San Jose Sharks, ITG BAP 1999-00, SPx, různé Pacifici.
nabídka: https://leandru.rajce.idnes.cz/Karty_na_prodej/
nabídka: https://leandru.rajce.idnes.cz/Karty_na_prodej/
Re: humajz
Ahoj, vítej.
1. No nejvíc největších super hitů bude samozřejmě v nejdražších sériích takže záleží v jaké cenové relaci se pohybuješ a podle toho vybírat boxy. Na youtube je plno rozbalovaček tak se můžeš podívat co se asi tak rozbaluje z jakého boxu až si najdeš nějaké favority.
2. Na eBay se platí vysoké poplatky a COMC je zdlouhavý jak psal dj4u. Nejlepší je asi hodit si inzerát někde na mezinárodních fórech, Facebooku atd a s někým se prostě domluvit tak jak když děláš obchod tady na fóru. Zaplatí ti přes Paypal a ty mu to prostě pošleš.
Ať se daří.
1. No nejvíc největších super hitů bude samozřejmě v nejdražších sériích takže záleží v jaké cenové relaci se pohybuješ a podle toho vybírat boxy. Na youtube je plno rozbalovaček tak se můžeš podívat co se asi tak rozbaluje z jakého boxu až si najdeš nějaké favority.
2. Na eBay se platí vysoké poplatky a COMC je zdlouhavý jak psal dj4u. Nejlepší je asi hodit si inzerát někde na mezinárodních fórech, Facebooku atd a s někým se prostě domluvit tak jak když děláš obchod tady na fóru. Zaplatí ti přes Paypal a ty mu to prostě pošleš.
Ať se daří.