jerryv
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
jerryv
Ahoj, já jsem Jirka a po 20 letech jsem se dostal ke krabici která obsahovala karty z let 95-96, taky nějaké z 1990 (to byl dar). Trošku jsem se v ní povrtal a po 14 dnech už jsem měl objednán box 2016-17 Upper Deck OPC Platinum Hobby Box. Byl úžasnej, takže budou následovat určitě další. Mám už vybráno toto: 2014-15 Upper Deck Artifacts Hobby Box, 2013-14 Upper Deck Artifacts Hobby Box, 2015-16 Upper Deck Contours Hobby Box, 2013-14 Panini Rookie Anthology Hobby Box, 2012-13 Panini Rookie Anthology Hobby Box, 2011-12 Upper Deck SP Authentic Hobby Box, 2015-16 Upper Deck Portfolio Hobby Box, 2015-16 Upper Deck Fleer Showcase Hobby Box. Za každou radu budu rád
. Ale zatím jsem se rozhodl, že nasbírám base set 2013-14 artifacts, base set 2011 pinnacel, nějaký 2015-17 traxx, blue cubs, ottawu, i boston kdyby byli. Určitě nějaký jersey, auto, ale hlavně Erika Karlssona. 

Sbírám hráče - Erik Karlsson, Joe Sakic, Jarda Jágr
No a celý Montreal
Všechny Memorabilia, Jersey a Patch karty, pokud se týkají výše zmiňovaných o to lépe