zdravi vas Ivan17

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Ivan17
Nováček
Nováček

zdravi vas Ivan17

Příspěvek od Ivan17 »

Milí priatelia zberatelia hokejových kariet,
ďakujem za možnosť byt súčasťou fóra, som Ivan Bukovský a tomuto krásnemu koníčku sa venujem od svojich 10 rokov (od roku 95). Žiaľ od roku 2004 do 2014 som prestal so zbieraním, ale odvtedy som opäť prepadol tejto vášni. Moja zbierka začala kartami z ročníkov 95 - 96, ale nakoniec som si vybudoval zbierku zhruba 5000 kariet od 1991 až po súčasnosť. Obzvlášť sa zaujímam o rookie karty akéhokoľvek druhu od klasických až po auto patch. Mojimi obľúbenými klubmi sú Toronto a Detroit. Teším sa akýmkoľvek novým prírastkom veľkých hráčov najmä keď si ich nájdem v boxe pri rozbaľovaní. Budem rád ak budem môcť s vami zdieľať radosť so zbierania a teším sa na získanie nových skúseností a spoznávanie ostatných zberateľov v tejto veľkej komunite.

softbalistka
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: zdravi vas Ivan17

Příspěvek od softbalistka »

Vítej mezi námi Ivane :-) Těšíme se na tvou sbírku i nové přírůstky *gp*
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 :-)
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

Ivan17
Nováček
Nováček

Re: zdravi vas Ivan17

Příspěvek od Ivan17 »

Ďakujem veľmi pekne za privítanie :) postupne sa tu pokúsim pridať aj moje staršie box breaky a zbierku. Neviem či to presne trafím podľa mesiacov ale dohľadám a dúfam že aj v lepšej kvalite hneď ako sa naučím tu orientovať *thks*

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“