Mischelin

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
mischelin
Zkušený
Zkušený

Mischelin

Příspěvek od mischelin »

Zdravím sběratelé a příznivci ledního hokeje.
Jmenuji se Michal a ke sbírání kartiček jsem se vrátil po pár letech.
Určitě si všichni pamatujete doby na škole, v mém případě jelikož mám pár let po 20tce, to je základní škola, kdy jsme všichni na chodbách a na lavicích měnili karty NHL a Extraligy, v té době ještě se Vsetínem na seznamu nejlepších. Poté mne tato vášeň i přes to, že vášeň k hokeji zůstala, nějak opustila. Po cca 12-ti letech jsem se pomalu k tomu začal vracet a teď v tom jedu úplně, ještě s jedním kamarádem z Fanklubu.
Jelikož jsem skalní fanda Liberce (je to srdcovka už od mého dětství) jsem se rozhodl, že se budu převážně zaměřovat na českou TELH a hlavně na již zmíněný Liberec. Samozřejmě, že NHL mne nebude nechávat chladným, ta Liga "všech Lig" je skvělá, ale mám v plánu se na ní tolik nezaměřovat, jako třeba na další evropské ligy.
Tak doufám, že tu mezi vás zapadnu a společně budeme naše sbírky rozšiřovat dále a dále. :)
Sbírám:
Bílí Tygři Liberec, Čeští brankáři NHL (Hlavně Petr Mrazek) Radim Šimek (Sharks)
Moje nabidka karet: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 43&t=12677
Obrázek

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Re: Mischelin

Příspěvek od smiesek »

vítej mezi námi a určitě jsi na správném místě, kde seženeš nejen spousty karet do sbírky, ale i možnost se zapojit do diskuse a poznat další sběratele se stejným zájmem :wave:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

softbalistka
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od softbalistka »

Vítám tě Michale mezi námi blázny :-) :D
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 :-)
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od affly »

Představení jak se patří. Vítám tě a přeju plno krásných karet ve sbírce:)
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

The Thing
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od The Thing »

Nováček vítá nováčka, dorazil jsi na správnou adresu, aspoň už nejsem nejmladší co se přihlášení týče *lgh*
Sbírám převážně karty těchto legend: Pat LaFontaine, Mario Lemieux, Rod Brind'Amour

Můj wantlist: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=12612

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“