Zdravim všechny místní sběratele a sběratelky
jmenuji se Vláďa,je mi 28 let a jsem z Karlových Varů,kde zároveň makám na zimním stadionu u našeho extraligovýho manšaftu.Prodáváme hokejovou výstroj a klubové suvenýry

co se týče samotného sběratelství,tak jsme se k němu s taťkou dostali z kraje 90 let spolu s Jágr mánií u tučňáků,následně Hašana a dalších borců v lize.Následovala poměrně dlouhá odmlka během které jsem ale stále pečlivě až dodnes NHL sledoval každým dnema a dnes se k tomuto koníčku tak vracím bezmála po více než 10ti letech,kdy tedy začínám prakticky nanovo s ohledem na to,že jsem v letech minulých své sbírky T.Vokouna a M.Brodeura prodal.Mezi mé nejoblíbenější týmy patří Flyers a Oilers a z jednotlivců určitě S.Stamkos a M.Domi.Jejich sbírání je ale finančně náročnější záležitost,takže bych si do budoucna rád pořídil od nich třeba několik extra kousků,ale momentálně jsem odstartoval sbírku mého obrovského oblíbence a současné ikony Sparty Jaroslava Hlinky.Jeho ofs karet mám spoustu,takže vyhledávám defakto pouze veškeré jeho vydané karty v dresu Colorada Avalanche,kde působil v sezoně 2007/8.Líbí se mi vize,že bych dal do kupy všechny jeho karty pokud tedy opomenu všechny printing plate 1/1

Takže pokud se Vám náhodou nějaká dostane do rukou,tak již víte komu ji nabídnout

To je prozatím ode mě vše,děkuji Vám za pozornost a budu se těšit na vzájemnou výměnu/prodej a na příspěvky o tom co kdo zrovna ukořistil za pecky