Arwen

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Arwen
Zkušený
Zkušený

Arwen

Příspěvek od Arwen »

Zdravím všechny, :wave:

jmenuji se Nikola, je mi 33 let a pocházím z Lipníku nad Bečvou. V současné chvíli pracuji jako manažerka jedné firmy v Olomouci a mám konečně dostatek času a prostoru k rozšiřování své dlouholeté sbírky karet. Ke sběratelství hokejových karet jsem se dostala před 23 lety, kdy mi kamarádka dovezla první karty z Ameriky, jelikož věděla, že NHL je mojí slabostí. Po čase a pozorování mi nejvíce přirostly k srdci Kosatky, které jsem začala sbírat od jejich vstupu do NHL, tudíž od sezóny 1970-71 dodnes. Postupně jsem se dívala jak se jednotlivé karty mění, vyvíjí a na základní řadové karty se nebere zřetel. Ale pořád je to tu o trošku lepší než v samotné Americe, ale lidé jsou různí... Dlouho jsem sledovala toto fórum a po shlédnutí prezentací boxů a balíčků z kterých jsem kolikrát byla zklamána z důvodu prezentace pouze ,,lepších" karet jsem se rozhodla jednak více podpořit své milované Kosatky a také podpořit ty, kteří prezentují vše tak jak by to mělo být.

Děkuji Vám a těším se na budoucí komentáře, výměny, poznatky či diskuze

Arwen :wave:
Sbírám pouze Kosatky a nic jiného.

Nejhorší na krásném sběratelství karet jsou lidé, kteří tomu buď nerozumí nebo se tím jen obohacují.

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Re: Arwen

Příspěvek od smiesek »

vítám Tě tady a doufám, že se tu budeš aktivně zdržovat pokud možno co nejdéle. Samozřejmě ať tady najdeš další příležitosti k rozšířování své sbírky.
Pěkné představení a ten Tvůj popisek je hodně originální a pravdivý :thumbup:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

softbalistka
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od softbalistka »

Dovolím si použít jeden příspěvek jednoho zdejšího člena - další růže mezi trním :-) Tak vítej mezi náma. Konečně další ženská :thumbup:
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 :-)
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Taky tě vítám na fóru, velice hezké představení se :thumbup:

Vunczeg
Opora
Opora

Příspěvek od Vunczeg »

Krásné představení.. a ještě z Olomouce.. :clap:
Ať karty dělají jen radost... *prty*
Jarda
DEATH BEFORE DISHONOR

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Také tě tady vítám a jsem rád,že jsou stále sběratelé,kterým dělají radost i řadovky :thumbup: přeji hodně úspěchů v rozšiřování sbírky. Hlavně spoustu úspěchů při kompletaci karet z prvních roků tvého oblíbeného teamu :thumbup: *cheer*

Arwen
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Arwen »

Děkuji všem za velice milé a potěšující přivítání. Všechny karty jsou pro mně radostným zpestřením a relaxací každý den. Jsem ráda, že se zde najde více lidí, kteří sdílí názor, že mezi sběratelstvím a překupnictvím je zásadní rozdíl a že řadová karta může udělat stejnou radost jako jersey.

smiesek - Děkuji ,zdržovat se zde aktivně a co nejdéle je rozhodně v plánu :) . Co se týče mého popisku - bohužel mi to po zkušenostech a hlavně po tom co vidím nedalo. Čím dál více záleží na cenové hodnotě karty místo na té citové. Omlouvám se, ale to už potom pro mne není sběratelství.
Sbírám pouze Kosatky a nic jiného.

Nejhorší na krásném sběratelství karet jsou lidé, kteří tomu buď nerozumí nebo se tím jen obohacují.

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“