Nelly

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Nelly
Zkušený
Zkušený

Nelly

Příspěvek od Nelly »

Zdravím všechny sběratele,

jmenuji se Nela a se sbíráním hokejových karet jsem začala teprve před půl rokem. Bylo pro mne velice zajímavé sledovat videa z GB, různé rozbalovačky boxů či balíčků ať už na youtube nebo od zdejších sběratelů. V hokejových kartách se událo mnoho změn příjemných i nepříjemných, ale své neuvěřitelné kouzlo stále mají. Ráda jsem pozorovala reakce a dojmy z nalezených karet u jednotlivých sběratelů a jsem ráda, že ještě stále existují i ti kteří ocení řadové karty, které daly základ sběratelství. Dlouho jsem přemýšlela, že bych se mohla pokusit sesbírat svůj oblíbeným tým, kterým je New Jersey Devils, ale až do teď nebylo tolik prostoru a hlavně času. Sbírku jsem se rozhodla orientovat na každého hráče, který kdy za Ďábly hrál a vlastnit ho alespoň na jedné jakékoliv hokejové kartě. Do budoucna bych určitě ráda zkusila místní speciální balíčky či jiné zajímavé produkty zdejšího výborného e-shopu.

Děkuji :wave:

leebour
Legenda
Legenda

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od leebour »

Nelly vitaj :clap: pekné predstavenie a zaujímavý zberateľský plán :thumbup: zbieram tiež One team ale až od sezóny 2010-11,
možno budem uvažovať o použití Tvojho "systému" na hráčov Bruins, ktorý nastúpili pred týmto obdobím.

Veľa zdaru a Dozbierania :wave:

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“