Jmenuji se Luboš, je mi něco přes 30 a sem z JM. Sbírání karet se opět začínám věnovat po dlouhých 17. letech. Jednoho dne sem nechtíc na netu objevil krasnou limitovku Hašana a to mě přivedlo na myšlenku, opět se tímto koníčkem zabývat

Našel sem pár starých karet, které mi zbyly a dal se do toho. Prošel sem pár GB a hned se mi má kartičkovská láska navrátila.
Ani sem nečekal, jak by mě to po těch letech mohlo opět tak pohltit.
Dříve než mi byla skoro má celá sbírka odcizena, sem se věnoval sbírání převážně Hašana a českých hokejistů v NHL. Už si přesně nepamatuju kolik a jaké karty sem přesně měl. Ale když si ted´ projíždím seirie 93 - 98 na spoustu si jich vzpomenu a říkám si, že já byl takovej de.il a důvěřoval

Těch karet bylo celkem hodně, pamatuji si, že sem měl album na úvodní straně s Tommy Salem a to druhé už nevím, jestli tam byl Peter Forsberg, těžko říct .... Bylo tam spoustu Hašků, insertů a nějaká ta epixka, každopádně něco, co mi dalo spoustu práce a úsilí, abych něco podobného měl. A na tom budu stavět.
Má nová sbírka bude opět převážně obsahovat karty Dominika Haška, insertů z 90.let + legendy NHL. Je mi jasné, že spoustu karet Hašana nebudu ve sbírce mít(např. CS legendy Royal Salute, do které sem se hned zamiloval) ale i tak je to pro mne výzva vytvořit, co nejlepší sbírku co jen půjde.
Ještě přesně nevím, jaké moje počáteční kroky budou následovat, ale předběžně to vidím na nákup jednotlivých karet a několika balíčků z těch starších serii. Do boxů si zatím nejsem jist, zda chci investovat. Nýbrž taková loterie určitě stojí dost peněz a to si nejspíš nemohu dovolit, i když ten pocit vytáhnout HIT Hašana či Gretzkyho je asi k nezaplacení.
Tudíž vše nejlepší do nového roku a třeba se na nějaké té burze potkáme ...