i já bych rád přidal pár slov o sobě. Jmenuji se Jirka, je mi 21 let, pocházím z Hlinska, ale skrze studium VŠ jsem nyní více k zastižení v Pardubicích. Hokejové kartičky sbírám od svých 9 let a mám k tomuto sběratelství hluboký vztah. Tehdy je sbíral skoro každý v mém okolí, hodně karet jsem vyměňoval s kamarády, ale málokdo chtěl ProSetky. Hodněkrát se mi stalo, že jsem za jednu řadovou kartu Victory dostal někdy i 10 ProSetek. Všechny karty, které jsem měl dvakrát, vždy jsem tu horší vyměnil za jinou, kterou jsem ještě neměl, přeci jen se tenkrát nehledělo moc na kvalitu a rychle si jí uložil do albumu. Následovala éra pokémonů, digemonů atd... a pomalu už nebylo s kým kartičky vyměňovat. Ale své sbírky jsem se nevzdal a stále i když mnohem pomalejším tempem jsem pokračoval. Během studia na střední škole přišla pauza a byl jsem dost překvapen jak se karty změnily během 4 let co jsem se jim skoro vůbec nevěnoval. Nyní během studia VŠ je opět větší prostor a čas.
Má sbírka je zaměřena na všechny týmy, hráče a brankáře z NHL - velmi netradiční sbírka (abych jí upřesnil - u méně známých hráčů se snažím o nalezení jeho RC či řadové karty v perfektním stavu - u známějších a věhlasnějších hráčů to samé + dohledávám kartu jersey či podpisovku.) Mimo týmů Pittsburgh Penguins (sbírka mého táty) a Edmonton Oilers (sbírka mého bráchy).
Je prozatím nereálné, že bych svou sbírku zkompletoval a tak mimo ní ještě sbírám zvlášť mého oblíbence, kterým je Marc Denis.