Ahoj všem, jmenuji se Filip a jsem závislý na hokejových kartičkách (potlesk ostatních).
Tak asi tak nějak. Hrozně se mi ulevilo. Hokejové karty sbírám od roku 1992 a začalo to jak jinak než legendárními Pro Setkami. Konkrétně jsem zrovna já dostal od kamaráda z balíčku tenhle kousek:

a to rozhodlo o mé celoživotní příslušnosti k Minnesota North Stars a později Dallas Stars. Asi jako všichni jsem si prošel tím sbíráním všeho, co vyšlo, přes burzy v Trenčíně, Havlbrodě i Praze a tak dále. Účet na ebayi mám od roku 2000, tehdy se o nějakém paypalu nikomu ani nesnilo, posílaly se pětidolarovky v obálce... Je tu třeba někdo, kdo nakupoval singly poštou od pana Radila z Čáslavi?
Nyní už sbírám pouze Čechy a Slováky, kteří za Stars (případně farmářský systém) odehráli pár zápasů. Tenhle klub nebyl nikdy Čechům příliš zaslíben; pouze Franta Musil se kdysi v prehistorii dostal přes sto odehraných zápasů. Jinak šlo o paběrky a maximálně jednosezónní pobyty: třeba Patera, Škoula, Ručinský, Nagy, Modrý, Buzek.... kdo z vás by si na ně v dresu s hvězdou vzpomněl?

Myslím, že se mi tu bude líbit