Zdravím všechny sběratele,
jmenuji se Honza, je mi 30 let a jsem z Liberce. Karty jsem začal sbíral sbírat (asi tak jako každý v mém věku) na základce. Začalo to kartama SCORE a PROSET 91/92, pak přišly TOOPS PREMIER 93/94 a hlavně sezóna 94/95, kdy vyšly tzv. "dvojkarty" - GOALTENDING DUOS. Pak přišla pro mne osobně legenda a to ULTRA FLEER 95/96. Asi nikdy nezapomenu na ten pocit, kdy jsem vytáhnul z balíku "PADMENku"

Od té doby jsem si dal se sběratelstvím několikrát pauzu a několikrát znova začal. Jak to tak bývá, tak s postupem věku a nedostatkem času, či financí bývá, ale vždycky je příjemné si je prohlídnout, protože si dodnes u spousty kusů pamatuji, za co, nebo od koho se ke mě daná karta dostala. Mám rád Colorado Avalanche a Patricka Roye. Snažím se dosbírat "rozesbírané" sety insertek hlavně z 90.let, např. PADMENky z 95/96, MARQUEE MENky, Check-it atd. Rád sbírám All-star týmy z jenotlivých sezon (first, second, rookie). Taky bych si chtěl dosbírat pár řadových setů z 90.let. V tomhle měsíci si možná splním dětský sen a konečně si rozbalím box, který ovšem už z 90.tek nebude
Mezi moje záliby také patří cyklistika a kickbox.
Mějte se faj