NeoPlex

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
NeoPlex
Opora
Opora

NeoPlex

Příspěvek od NeoPlex »

Zdravím :)

jsem tu nový, tak bych se rád představil. Jmenuji se David, mám 27 let a jsem z Prahy. První balíček (Parkhurst) jsem rozbalil v roce 1994 a poslední někdy v roce 2002. No a nedávno jsem oprášil alba náhodou, pak náhodou koupil aktuální Beckett a ted náhodou přemýšlím, že bych mohl trochu rozšířit sbírku po tolika letech :)

Soustředím se pouze na NHL, nejvíce jsem se věnoval sbírání hráče The Great One, bohužel se mi nepovedlo sehnat žádnou jeho RC, tak jsem to nakonec pustil. Každopádně rád bych dosbíral sety MVP 98-99 a 99-00. A možná se ještě vrhnu na nějakého konkretního hráče + nějaká nová sada. Mimo jiné rád zařazuji do sbírky Jersey a zajímavé limitované karty.
Oblíbený tým Tučnáci, ale nehodlám je sbírat.

Rád bych se Vás zeptal touto formou i na pár věcí.
1) Nikdy jsem nekupoval cely box a rád bych to ted zkusil. Jaký by jste mi doporučili s ohledem na Jersey a Signatures karty do cca 2000kc ? Osobně mám zatím vyhlídnuto Elite 11-12
2) Kam se obrátit ohledně ocenění jedné karty, která není v Beckettu?

Takže ještě jednou ahoj a předem děkuji za odpovědi.

p.s. neměl jsem kam jinam napsat dotaz tady na foru, tak snad nevadí, že to je v téhle sekci.

softbalistka
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od softbalistka »

Ahoj Davide
Vítám tě na tomhle parádním fóru. Sama jsem v podstatě taky nováček. Doufám, že se nám brzy pochlubíš svou sbírkou :-) Jinak k tvým dotazům - zkus se mrknout do sekce poradna a nebo by možná stálo za to prosmějdit téma breaky balíčků a boxů. Spousta lidí odtud tam dává skeny karet, které vytáhly z různých boxů. Mě osobně to poskytlo pár nápadů co zkusit... Ale jinak věřím, že někdo z mých zkušenějších kolegů ti určitě i poradí s nějakým konkrétním boxem.
A k tomu ocenění - opět v sekci poradne je téma Ocenenie karty... Když jí hodíš tam, tak se určo někdo ozve :thumbup:
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68 :-)
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

super diky :) uz jsem si poradny vsiml pote co jsem udelal prvni prispevek :) jojo nafotim a neco se dam az bude vic casu :)

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Poradna se myslím zpřístupní až po představení se ;-)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“