Jarin

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Jarin
Nováček
Nováček

Jarin

Příspěvek od Jarin »

Ahoj!
Také jsem tuto část přehlédl, takže se představuji trochu opožděně. Jméno mé je Jarin Plvan a kartičky mě začaly brát cca od 1.-2. třídy základní školy. Kolem 6. třídy jsem se sbíráním přestal a vrátil se k němu až v prváku na střední. No a už 4 roky mě to v určitých periodách dost baví. Momentálně tomu není konce, potěšení z rozbalování je fakt paráda. Jinak pro zajímavost inserty ze svého vůbec prvního balíčku mám stále pečlivě schované a nikdy je nevyměním. Hlavně jde o tuto kartu http://www.beckett.com/hockey/1995-96/s ... ur-1373621. Celkově považuji sérii Topps Stadium Club 1995-96 za nejkrásnější ze všech, ale zřejmě je to hodně subjektivní náhled - tyhle karty byly moje úplně první. Docela dost si vážím i starých karet, přece jen - občas se jedná o opravdu krásné fotografie. Navíc to připomíná doby, kdy se hrál trochu jiný hokej a hráči celkově i jinak vypadali. Je to prostě historie.
Upřímně - když se mě lidí ptají, proč to vlastně pořád dělám, odpovím: "Protože mi to připomíná dětství". A je to tak. Byly to krásné časy plné prvních vzrušujících výměn, často i hádek, ale hlavně krásného rozbalovaní v období tak bezstarostném...

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“