Ahoj!
Také jsem tuto část přehlédl, takže se představuji trochu opožděně. Jméno mé je Jarin Plvan a kartičky mě začaly brát cca od 1.-2. třídy základní školy. Kolem 6. třídy jsem se sbíráním přestal a vrátil se k němu až v prváku na střední. No a už 4 roky mě to v určitých periodách dost baví. Momentálně tomu není konce, potěšení z rozbalování je fakt paráda. Jinak pro zajímavost inserty ze svého vůbec prvního balíčku mám stále pečlivě schované a nikdy je nevyměním. Hlavně jde o tuto kartu http://www.beckett.com/hockey/1995-96/s ... ur-1373621. Celkově považuji sérii Topps Stadium Club 1995-96 za nejkrásnější ze všech, ale zřejmě je to hodně subjektivní náhled - tyhle karty byly moje úplně první. Docela dost si vážím i starých karet, přece jen - občas se jedná o opravdu krásné fotografie. Navíc to připomíná doby, kdy se hrál trochu jiný hokej a hráči celkově i jinak vypadali. Je to prostě historie.
Upřímně - když se mě lidí ptají, proč to vlastně pořád dělám, odpovím: "Protože mi to připomíná dětství". A je to tak. Byly to krásné časy plné prvních vzrušujících výměn, často i hádek, ale hlavně krásného rozbalovaní v období tak bezstarostném...
Jarin
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.