Ahoj všem =)
Jmenuju se Pavel, je mi 26 a žiju v Českých Budějovicích.
Hokejové kartičky jsou pro mě srdeční záležitostí. Asi jako každý z vás jsem i já začal se sbíráním jako malej capart. Tehdy tím žili snad všichni kluci. Po několikaleté přestávce jsem se ke sbírání vrátil. A bylo to vlastně z důvodu, abych měl na co si nechávat podepisovat hráče. Takže jsem po té pauze začal s OFS 02/03 a OFS 03/04. Kde mám téměř celé sety od hráčů podepsané. Poslední dva tři roky jsem ale opět propadl NHL kartám a to všeho druhu.
Jsem tedy rád, že nacházím podobnou partu nadšenců =)
Sulzer
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Re: Úvod a přivítání
Ahoj Pavle... nesbíráš náhodou Alexe Sulzera ?
já že bych už nesbíral nejhoršího beka na foru...
vítej mezi námi 

No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- nsxhitman
- Hvězda
Další sběratel z jižních Čech. Paráda. Vítej mezi námi a ať se ti tu líbí. 

Jose Theodore, insertní série gólmanů
-
- Veterán
vítám dalšího Jihočecha mezi námi ať se ti tu líbí
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
taky se připojuju k uvítání a doufám, že brzy budu moci shlédnout sbírku podpisů na OFS 02/03 a OFS 03/04 

* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet

" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)

Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK

Ahoj a vítej, paráda jak přibývají sběratelé z Budějc.
Díky moc =)
Děkuji všem opožděně za přivítání =)