https://www.facebook.com/tipsportligaof ... =3&theater
Checklist by mal byť zverejnený v najbližších dňoch, podľa odpovedí na komentáre.
Konečne niečo aj v SR?

no ono záleží co bereš jako zajímavé hráče, já bych řekl, že jich tam je dost.. hodně se v poslední době vraceli do ligy hráči z evrpských lig, tak tam jsou celkem slušné hvězdy.. ale samozřejmě v porovnání třeba s naší ligou to vypadá jakože tam nikdo neníSugarRay píše:Mě by spíš zajímalo jestli jsou vůbec ve slovenský lize nějaký zajímavý hráči v týhle době ......
Tomáši koukněte se na forum SK, tam je otvíraček jak naseto.Tie píše:Parádní karty. Už týden nedočkavě vyhlížím svatošův brejk
Všechny ttebou zmíněný země normálně svoje karty maj, takže karty pro CHL by byly trochu zbytečný, když má každá liga svojí sérii, kde ty teamy sou ! A navíc by to asi bylo dost složitý s právama pro případnýho výrobce ...spalekmichal píše:Byla by docela zajímavá myšlenka vyrábět kartičky týmů Champions hockey league hned od příští sezony, kdy už by tam snad měli působit pouze ty nejlepší týmy a né ti, kteří tuto soutěž založili. Myslím si, že by to určitě mohlo zvednout zájem o kartičky mimo ČR, Slovensku například i v Německu, Švédsku, Finsku a Švýcarsku.
Můžu se mýlit, ale třeba Švýcaři už svoje karty myslím pár let nemají. Myšlenka je to jinak naprosto v pořádku, karty/samolepky fotbalové Ligy Mistrů také vycházejí. Bohužel CHL nemá návštěvnost, diváky si teprve hledá, takže asi ani s těma kartiřkama by to nebyl moc velký úspěch. Ale třeba zamyšlení pro pana Hrbka udělat subset OFS se Spartou v dresech CHL (pokud to teda Sparta vyhraje)Steven Hockey Cards píše:Všechny ttebou zmíněný země normálně svoje karty maj, takže karty pro CHL by byly trochu zbytečný, když má každá liga svojí sérii, kde ty teamy sou ! A navíc by to asi bylo dost složitý s právama pro případnýho výrobce ...spalekmichal píše:Byla by docela zajímavá myšlenka vyrábět kartičky týmů Champions hockey league hned od příští sezony, kdy už by tam snad měli působit pouze ty nejlepší týmy a né ti, kteří tuto soutěž založili. Myslím si, že by to určitě mohlo zvednout zájem o kartičky mimo ČR, Slovensku například i v Německu, Švédsku, Finsku a Švýcarsku.
Jinak třeba v Německu karty CHL dělaj ! Jenom německejch teamů ale, logicky kvůli právum ... viz:
A jo, ve Švýcarsku už karty nejsou, to mě nějak minula ta informace ... Já to sleduju podle kladeňáků co v těch ligách hrajou a když byl ve Švýcarsku naposled Tatíček, tak karty eště byly (13/14), ale pak asi zistil, že už by mu karta nevyšla, tak abych měl co sbírat odešel do NěmeckaHeppig píše: Můžu se mýlit, ale třeba Švýcaři už svoje karty myslím pár let nemají. Myšlenka je to jinak naprosto v pořádku, karty/samolepky fotbalové Ligy Mistrů také vycházejí. Bohužel CHL nemá návštěvnost, diváky si teprve hledá, takže asi ani s těma kartiřkama by to nebyl moc velký úspěch. Ale třeba zamyšlení pro pana Hrbka udělat subset OFS se Spartou v dresech CHL (pokud to teda Sparta vyhraje)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host