Zdravím Lukyne, děkujeme za chváluLukyn55 píše:nj tohle je jiná .. líbí se mi, že karty si letos drží pěkný stejný vzhled.. řadovky, inzerty, podpisovky.. moc pěkné.. o to větší škoda, že takové karty se nedostanou k širší veřejnosti
Dawe4 píše:Měl bych malou otázečku p. Hrbek. Náhodou nevyjde v II. sérii upravená karta Branislava Kubky z I. série? Děkuji za odpověď.
Pane Hrbek k té distibuci neřekl bych že je o něco lepší v Ostravě. Zde jsem zatím nenatrefil na trafiku kde by byli karty alespoň loňské druhé série natož letošní první. Vím jen o dvou kde mají nějaké balík z první série 15/16. Pokud jsem jen neměl štěstí klidně mě opravte budu rád když budu moci někde zajet synovi sem tam pro balíček karet. DěkujiVeteran fans hcs píše:Zdravím Lukyne, děkujeme za chváluLukyn55 píše:nj tohle je jiná .. líbí se mi, že karty si letos drží pěkný stejný vzhled.. řadovky, inzerty, podpisovky.. moc pěkné.. o to větší škoda, že takové karty se nedostanou k širší veřejnosti![]()
k té distribuci, opravdu jsme se snažili , jednali jsme s Tesco, ale bohužel to nedopadlo, ty podmínky nešly přijmout.
je paradoxní že náš hlavní distributor, firma Corfix sídlí v Brně na Komárovského nábřeží.
pokud máte náladu a čas, zajděte se zeptat proč brněnské trafiky karty neprodávají.
díky moc Hrbek
Dobrý den,Dragon píše:Pane Hrbek k té distibuci neřekl bych že je o něco lepší v Ostravě. Zde jsem zatím nenatrefil na trafiku kde by byli karty alespoň loňské druhé série natož letošní první. Vím jen o dvou kde mají nějaké balík z první série 15/16. Pokud jsem jen neměl štěstí klidně mě opravte budu rád když budu moci někde zajet synovi sem tam pro balíček karet. DěkujiVeteran fans hcs píše:Zdravím Lukyne, děkujeme za chváluLukyn55 píše:nj tohle je jiná .. líbí se mi, že karty si letos drží pěkný stejný vzhled.. řadovky, inzerty, podpisovky.. moc pěkné.. o to větší škoda, že takové karty se nedostanou k širší veřejnosti![]()
k té distribuci, opravdu jsme se snažili , jednali jsme s Tesco, ale bohužel to nedopadlo, ty podmínky nešly přijmout.
je paradoxní že náš hlavní distributor, firma Corfix sídlí v Brně na Komárovského nábřeží.
pokud máte náladu a čas, zajděte se zeptat proč brněnské trafiky karty neprodávají.
díky moc Hrbek
Konkrétně hokejky, zlomené jdou nejdříve na reklamaci, potom se opravují do mládeže.Lloyd píše:Litvínov 0? To, že ho sbírám (skoro) jenom já, přece neznamená, že by mu neměly vycházet karty
![]()
Pořád úplně nevím, v čem je problém. Chápu, že sehnat třeba brusle nebo rukavice není jen tak, ale hokejek se přece za zápas rozštípe nejmíň deset, to je takový problém domluvit se s nějakou uklízečkou třeba na Spartě, aby je nevyhodila do popelnice? Může mě kdyžtak někdo vyvést z omylu?
Jinak karty pěkný, prezentace taky. Velká škoda, že se podobná nestihla udělat i u Icebooků.
To jsem třeba vůbec netušil, díky za vysvětlení. Asi nezbude, než instruovat hráče, aby ty hokejky rozštípali tak, aby už nešly opravit, ale ještě z nich zbylo něco na karty...Veteran fans hcs píše: Konkrétně hokejky, zlomené jdou nejdříve na reklamaci, potom se opravují do mládeže.
S opravami hokejek se rozjel velký byznys, takže bude čím dál těžší sehnat něco co už nejde opravit.
Vary mají alespoň Henriho, memo jsou jasne nejlepší karty celé série a asi si Henriho pořídim a to bude moje prvni karta z této serie, protože mě doposud ofs 16/17 moc nezaujali, ale tohle je pecka. Velke výřezy, kombinace se zaltou barvou to miluji. Bylo to u ofs 14/15 a jsem strasne rad, ze je to i u techto memo.Lloyd píše:Litvínov 0? To, že ho sbírám (skoro) jenom já, přece neznamená, že by mu neměly vycházet karty
![]()
Jinak karty pěkný, prezentace taky. Velká škoda, že se podobná nestihla udělat i u Icebooků.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti