Lev Praha - Silver Season

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Bianconero
Legenda
Legenda

Re: Lev Praha - Silver Season

Příspěvek od Bianconero »

smiesek píše:
Lukyn55 píše:prosím prosím pane Hrbku, udělejte podobné zadní strany i u extraligových karet, fotka hráče, statistiky i povídání a to celeé naležato .. tohle fakt nemá chybu :thumbup:
povídání je podle mě sice pěkná věc, ale aby se pak zase zbytečně neřešilo, proč se tam na kartě píše to či ono (tak jako se diskutovalo skrz čísla na Royal Club a to byly 3 číslice :) )
Tak se to bude případně řešit a co? Od toho sem přece chodíme, ne? Diskutovat. A pokud by to vyšlo Tomovi (Tie), tak si myslím, že rád zodpoví dotazy a odůvodní si proč to či ono napsal.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Wendy to bych videl jako nejmensi problem. Vzdyt prakticky kazda base karta ze zamori ma krom statistik vzadu i lehke info o hraci. A pochybuji ze to tam nekdo resi co kdo tam ma napsano. Naopak je super se neco dozvedet o hraci...

Jinak styl karet Lva se mi samozrejme libi :)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

kluci v poho, klidně pojďme diskutovat, já se tomu nebráním :)

Já jsem se spíše asi směřovala tak, že z mého pohledu, kdyby se i mělo na zadní stranu doplňovat nějaké to povídání, že by to docela zbrzdilo celý projekt? Samozřejmě u těch menších třeba ne, ale u klasických OFS Classic si to nedokážu představit, ale co není může být :thumbup:

Jinak k těm minisériím, co začaly vycházet, ať už Limitované edice, Anniversary, Hokejové hry Brno, Olomouc Moravia, mistrovské edice vítězům ELH, nyní Lev Praha apod. tak si zaslouží pan Hrbek poděkování.
I když je pravda, že si to nekompletuju, tak se mi líbí!
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Otázkou je, jestli chceme mít karty vydané rychle, už aby to bylo, nebo podstivě se vším všudy, všemi náležitostmi, věcmi, které si zákazník žádá (a jsou samozřejmě realizovatelné, což u textů nevidím jako problém) a s patřičnou reklamou a marketingem. :) Ale to už je na samotném výrobci, jakou cestu zvolí. Cest je více. :)

Osobně bych ty texty uvítal a jsou, věřím, lidé, kteří toho jsou schopní a dokáží vytvořit něco podobného, jako právě Tom u Lva, čehož si moc vážím a rozhodně to tu sérii posunulo úplně jinam. Ostatně, Tom, jak už tu lehce nakousl, by se toho jistě rád zhostil, pokud by byl ze strany vydavatele zájem. Takže já ho svým nictoným hlasem z lidu rád podpořím. :thumbup: A vzhledem k vyjádřením pana Hrbka, že karty dělá pro radost, zábavu a hlavně pro lidi, by mohl hlas lidu, pokud bude víc textu žádajících, vyslyšet. Určitě by tím další série posunul kupředu.

A hlavně, nejde ani tak napsat nějakou aktualitu k hráči (jak bylo naznačeno s aktuálností statistik u současné tolik žádané série), ale o zajímavost, která by zaujala a informativě obohatila sběratele, jak je tomu právě u karet Lva. :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Zdravím, Tomášovi napíšu.... ;) ;)

řadovky budou se statistikou, inserty by mohli mít textíky ;)

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

tak je pravda, že v posledních letech ty české hokejové karty texty vůbec neobsahovaly, takže by to zase bylo něco navíc co by karty mohlo někam posunout a je jedno při jaké příležitostné sérii karet by se to použilo :)
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Stars_hockey_cards
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stars_hockey_cards »

Také se přimlouvám za textíky :)
Ale ... rozhodně pochopím, když nebudou na řadovkách, jak píše pan Hrbek. Já vymýšlel 2x textíky na mé minisérie Vsetína a uff... někdy se člověk dost zapotil najít o někom něco zajímavého, pokud to není nějaká hvězda, o které se často píše. A teď to vymýšlet na celý set Ofs... To bych dotyčnému nezáviděl a navíc přibudou korektury :)
Ale na inzertech beru všemi deseti.
Jinak textíky na Lvu paráda!

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“