omlouvám se za p. Peku, tam se bohužel situace od MS nezměnilaMaurice Richard píše:Paráda !!! Zase bude pár karet starých legend..... Bravo !!!!! MR

omlouvám se za p. Peku, tam se bohužel situace od MS nezměnilaMaurice Richard píše:Paráda !!! Zase bude pár karet starých legend..... Bravo !!!!! MR
pavelbart píše:Chápu, na druhou stranu, je to tím zajímavější. Kdyby ta 1/1 nebyla, máte to za týden vše. Takto má člověk trochu oříšek, nebo spíš ořech. Já s tímhle problém nemám, dávno jsem se smířil, že u Hašana nebudu mít vše, ale co kdyby se někdy ta karta povedla.... Berme to tak - /50 a /20 si pořídíme a kdyby tam ty 1/1 nebyly, nic se pro nás nemění. Takhle máme ale ještě navíc malou šanci na něco super.
Tomino69 píše:Nevím, já osobně nevidím přidanou hodnotu na kartě kde je jen razítko 1/1 ale vlastně ničím jiným ta karta unikátní není, nehledě na cenu takových karet, na druhou stranu je každého volba do čeho se pustí a do čeho ne.
Veteran fans hcs píše:je zajímavé že když se v poště objeví ... všichni jásáme a gratulujeme majitelům, a u českého produktu je to problém
Tak třeba někdy příště... každopádně, škoda veliká...Veteran fans hcs píše:omlouvám se za p. Peku, tam se bohužel situace od MS nezměnilaMaurice Richard píše:Paráda !!! Zase bude pár karet starých legend..... Bravo !!!!! MR
můžu jen naznačit že některé memo jsou opravdu brutální a tentokrát jsem se ve stříhání a řezání opravdu vyřádilDaveBrownsound píše:Taky tam mám pár motoráckých želízek, ale hlavně jsem zvědavý na memo karty, to bude hádám hlavní tahák
Nejvíc bych si asi nechal líbit takovéhle řezáníVeteran fans hcs píše:můžu jen naznačit že některé memo jsou opravdu brutální a tentokrát jsem se ve stříhání a řezání opravdu vyřádilDaveBrownsound píše:Taky tam mám pár motoráckých želízek, ale hlavně jsem zvědavý na memo karty, to bude hádám hlavní tahák
vcelém projektu se objeví 429 druhů karet a žádná z nich není baseicheius píše:Jen by mě zajímalo jak budou vypadat base karty,když tohle je insertní série.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti