2016-17 OFS Icebook

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Re: 2016/17 OFS Icebook

Příspěvek od smiesek »

worlikk: podobnost v barevném provedení ;) celkově na mě působí série něco mezi Exclusive a Czech Retro National - zase jako ten barevný nádech, ale samozřejmě to nic *cheer* hlavně že bude co sbírat a kompletovat

redcraft: šikula, opraveno, děkuju a omluva :thumbup:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

pane Hrbku byla by možnost vložit sem prosím nějaká fota z výroby karet Piece of history? resp. i nerozrezane kusy výstroje které "padly" za vlast :angel:
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Škoda. Kusy výzbroje a výstroje exkluzivní, design pro mě nehezký, nezajímavý, zachraňuje to alespoň ten výsek. Hlavně ty okraje to celé shazují. Podobnost se sticky vidím v tom, že karta má stejné rozměry, stejnou barevnost jsem hledal marně :)

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

smiesek píše:Doplnění checklistu o kluby:
GOLD CLUB
ROYAL CLUB
FRAGMENTS OF THE CUP
AUTHENTIC AUTOGRAPH
PIECE OF HISTORY

Máte už svou chyběnku? Přidejte se :)
Trochu mě rozesmálo tohle :
"GC-63 Fischer Jiří Civil"
Takže fotka těsně po ukončení základní vojenské služby ?

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Ona to je asi fakt designově nejslabší série když vemu Legendy i poslední dva roky ELH , asi je to fakt škoda jak řiká Tie vzhledem k tomu jaký memorabílie byly k dispozici tak se z toho fakt asi dalo vytěžit víc , Piece of the game z ELH třeba jsou daleko , daleko povedenější i ty fotky mi takhle přijdou takový zastřený , neostrý , i zatim co jsem viděl ty použitý na podpisovkách nic moc ten Šlégr , nebo Straka .
Jeden z nejpovolanějších mi řekl že tu kartu vlastně dělá ta memorabílie a jak teď na to koukam má asi pravdu , ty karty sami o sobě nic moc ale jak řikam uplně špatný to taky neni a určitě bych si ten box ICEBOOK koupil .
Obrázek

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Desing možná slabší, ale obsah memo luxusní!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Teď mám dilema, zda jít do pár retailů nebo do rovnou do hobby za plnou cenu.
Měl bych dotaz na pana Hrbka, bude garance vložení u RETAILŮ stejná jako u HOBBY boxu? Resp. kdybych si teoreticky vzal 6 retailů, měl bych dostat to, co v hobby?

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

vojta píše:Teď mám dilema, zda jít do pár retailů nebo do rovnou do hobby za plnou cenu.
Měl bych dotaz na pana Hrbka, bude garance vložení u RETAILŮ stejná jako u HOBBY boxu? Resp. kdybych si teoreticky vzal 6 retailů, měl bych dostat to, co v hobby?
To přece není reálné - když koupíš 24 balíčků UD, tak to taky není totéž, jako když koupíš box UD.
Když budeš mít štěstí, tak vytáhneš 6x kartu 1/1 ( ale to spíš přiletí UFO a vyleze z něj Elvis ), když budeš mít smůlu, tak vytáhneš 6x "základní" kartu xx/20...

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

33mc píše:
vojta píše:Teď mám dilema, zda jít do pár retailů nebo do rovnou do hobby za plnou cenu.
To přece není reálné - když koupíš 24 balíčků UD, tak to taky není totéž, jako když koupíš box UD.
Když budeš mít štěstí, tak vytáhneš 6x kartu 1/1 ( ale to spíš přiletí UFO a vyleze z něj Elvis ), když budeš mít smůlu, tak vytáhneš 6x "základní" kartu xx/20...
Zaprvý je to nerálný a za druhý úplně nesmyslná otázka ! Když si ty "balíčky" nakoupíš postupně, tak ti to nikdo garantovat nemůže ! A proč bys jich kupoval 6 nejdnou, když by tě to stálo stejně jako box s jasnym plněnim ??? Nechápu ! *bang*

A i kdyby si bral třeba 3 "balíčky", tak nemusej bejt ze stejýho boxu, pokud se vůbec z boxů berou a nejsou samostatně dělaný z karet nad rámec plnění ... Jak psal Martin, když si koupíš část, nebo i celej box po balíčkách, nemáš garanci toho co v boxu ... Výhoda boxů je v příznivější ceně (nei případ týhle série) a hlavně garanci nějakýho plnění !

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Napsal jsem schválně slovo TEORETICKY !! Neměl jsem to v plánu, byl to jen dotaz. Spíš jsem jím chtěl zjistit, zda je v retailech taky šance na Memorabilie, Green paralelky a 1/1 karty. 33mc to pochopil a odpověděl, ty ne. Nevadí. Díky Martine za objasnění a jdu do hobby boxu :)

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Nevím jestli to Martin a Steven pochopili jinak, ale nestačilo by napsat: zveřejní se i plnění mini boxů? Je možnost z mini boxů vytáhnout podpis, memo...? Protože ta druhá část toho co jsi napsal nedávalo moc smysl. Teoreticky by to šlo tak, že Case obsahuje 5 boxů, box obsahuje 6 mini boxů, pokud by před tebou tedy někdo otevřel box a těch 6 mini boxů ti prodal, pak máš tu svou garanci. Ale to si můžeš koupit rovnou celej box jak je psáno výše.
Navíc já žádný retail nevidím, jen Case, box a mini box. Možná jsem to přehlédl.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Jinak bych rád taky zhodnotil sérii po zveřejnění všech náhledů a kompletího CL a plnění ...

DESIGN :thumbup:
Dost lidí tady kritizuje design karet, kterej sice asi úplně převratnej neni, ale rozhodně to neni propadák a mě osobně nevadí a příde mi OK ...

CHECKLIST :thumbup:
Checklist je hodně našlapanej ! Super obsazení hráčů v jedný sérii ! Super... Jedině bych vytknul obszení některejch hráčů v klubu, kde skoro nic neodehráli ... např Ton za Brno, kde odehrál 2 roky a z toho byl eště nějakou dobu zraněnej a za Brno mu od OFS vyšly pěkný karty ... I když spartu nemusim, tak s jejim dresem je ikonicky spojenej a případně ho tam dát v dresu Kladna, kde začínal ... ale to Brno moc nechápu ! To samý T. Kaberle : legenda Kladna v dresu Brna ?! kde hrál rok a rozhodně nezářil ! Milan Nový za Jihavu mi taky úplně radost neudělal, ale tam vidim aspoň + v tom, že za Jihlavu žádnou kartu nemá a až tak mě to neruší ! Posslední věc ohledně těch teamů, tak moc nechápu použití fotky v civilu ?! Myslim, že by všichni sběratel hráče/teamu víc ocenili fotku v klubovym nebo repre dresu např... Ale vzásadě to sou jenom drobný výtky a vynhrazujou to jmna na memo / podpisech atd...

FOTKY :thumbdown:
Hodnotilo se tady toho hodně : design karet, korunka z crownů, náhradník Prusek atd. ale eště nikdo se tady nepozastavil nad fotkama ! To je pro mě osobně obrovský zklamání ! Na všech kartách sou jenom hlavy ! Jasný, na některejch kartách je z důvodu umístění podpisu/memorabilie málo místa, ale třeba na nejobsáhlejšim insertu GOLD CLUB nevidim žádnej důvod proč tam hlavy cpát ?! Za mě jako sběratele teamu je fajn mít v sérii někoho v klubovym dresu, ale vlastně neni nikde vidět ani logo na dresu a ani na kartě neni ! U starších hráčů tipuju se nebude dát pomalu ani poznat co je to za dres, když fotka bude po ramena a černbílá ! Design karet jak sem psal je v pohodě, ale celkovej vzhled karty by s dobrou fotkou celýho hráče šel podle mě dost nahoru ! Např. set s replikou štítku z poháru ... super nápad !!! Parádní provedení !!! Design jako takovej taky vcelku OK ! Ale 2 uřízlý hlavy v rohu karty to aspoň pro mě strašně zabíjej ! Omezit se na 1 hráč / 1 karta, udělat to nastojato a použít pěknou fotku, tak je to jedna z nej karet co u nás vyšla, takhle je to pro mě nic moc ... Obsazení super, celkovej nápad taky, ale provedení už ne !

PARALELKY :thumbdown:
K těm sem se už sice vyjadřoval na začátku po představení prvního setu, ale čekal sem jak to bude dál ... Vážně nechápu význam toho, že úplně každá karta má verzi 1/1 !! Uznávám, že limit např 50 v základu je moc, to je pravda pro CZ trh ! Ta verze /5 dejme tomu, ale třeba u toho GOLD CLUBU, ale proč zase u všeho ? Proč podpisovka ve verzi /20 /5 /1 ??? Totální nesmysl ! Proč verze /5 u všeho ??? A odlišení verzí taky nic moc ! Aspoň u MEMO, kde už náhledy sou ! Snad to u ostatních bude lepší ! Třeba u toho GOLD CLUBU s rúzně barevnym pozadim to může vypadat pěkně, ale u těch MEMO mi to připadá jako potřeba za každou cenu udělat víc verzí a nemožnost je pořádně odlišit, tak aspoň změna barvy rámečku ! Výsledek /1 karty na case může bejt pro někoho fajn, ale já v tom vidim akorát to, že sou to nesmyslný karty, který když si je bude chtít sběratel pořídit, budou ho akrát stát strašnej randál za paralelku o ničem ... Přitom třeba pomocí PP by se dalo dosáhnout obdobnýho plnění a karty by to byly myslim o dost smysluplnější ...

PLNĚNÍ
Plnění hodnotit nebudu, protože nesouhlasim s filozofií paralelek a limtů, takže balení samo o sobě neni špatný... Systm paralelek a limitů bych ale zvolil jinak ...

Celkový zhodnocení série si nechám až potom co karty uvidim

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Predpokladam, ze se namixovalo maximun boxu a prave ty zbyle karty pujdou single. Co zbylo netusim :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

já jsem zvědavá taky na karty hlavně naživo, jak budou vypadat, hlavně to odlišení se jednotlivých paralelních verzí, jestli to bude ve stejném nádechu, když všechny sety jsou např. Gold, tak jestli budou mít podle něčeho společný prvek.

Třeba u PIECE OF HISTORY si představuju 1/1 asi marked name, ale ono ne u všeho to jde, např. jersey ... tak pak ale zase netuším, čím se bude třeba GOLD CLUB Green lišit od GOLD CLUB Platinum Rainbow.

Však už brzy bude možnost shodnotit všechny otázky naživo :)

K obsahu plnění asi tolik ... překvapilo mě to a co se týká ceny boxů - jsem zvědavá jakou si "sběratelé" určí cenu za kartu, já sama v tuto chvíli si nedovolím ani odhadovat od oka :wtf:
Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

smiesek píše: ... překvapilo mě to a co se týká ceny boxů - jsem zvědavá jakou si "sběratelé" určí cenu za kartu, já sama v tuto chvíli si nedovolím ani odhadovat od oka :wtf:
to si taky říkám, když vezmu že 6 karet vyjde na 1200 Kč a jak nízce jsou všechyn karty limitovaný, tak ty ceny pak budou prostě šílený
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Steven Hockey Cards píše:moc nechápu použití fotky v civilu ?! Myslim, že by všichni sběratel hráče/teamu víc ocenili fotku v klubovym nebo repre dresu
tak ono nelze se zavděčit všem sběratelům, protože jsou různí, dle:
- klubu
- líbivosti série
- konkrétního hokejisty

apod.

třeba mě se tyto karty líbí:
Obrázek

Sice z pohledu jako klubové sběratelky je to pro mě bezpředmětné, ale jako případná sběratelka konkrétního hokejisty bych vítala s otevřenou náručí.
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Stevne , o těch fotkách jsem se taky zmiňoval , ale spíš že se mi moc nelíbily jaký použily u Šlégra a Straky , takový super hráči , cenný podpisy a tak blbý fotky na kartě , to je škoda ne ?
To nebyly žádný lepší ? Tomu nevěřim že nešlo najít něco lepšího , jsem zvědavej na další hráče jaký fotky použily , ta fotka je prostě základ , kdyby bylo vidět část dresu to by bylo taky lepší jak řikáš .
Ty paralelky dělat uplně u každý karty 1 of 1 to s tebou souhlasim je přehnaný , stačilo by málo , jednoduchý nechci být teď jak pan Lorenc - Bianco ale udělam 1 of 1 podpisovku s tim že použiju odlišnou fotku než ja na tý 20kový kartě , ještě to odlišim trochu barvou a mam true 1 OF 1 co je na tom těžkýho ? Pak to má smysl a je to hned opravdovej case hit , ne další paralelka.
True 1 of 1 by se dala udělat přece i u memo karty , já nevim že to ještě nikoho nenapadlo , proč dělat tři paralelky uplně od každý karty v setu ? A navíc i u všech 1 of 1?
Já to řikam pokaždý co vyjde nějaká nová série od OFS - pana Hrbka - chybí tomu jedinečný karty a přitom fakt stačí málo , dobrý byly třeba Masked Guardinas u OFS 14 - 15 to byl fakt case hit .
Nebo dam další příklad , Hašek tam má třeba chránič krku a myslim hokejku , tak udělam jednu kartu true 1 of 1 kde bude jeden kousek hokejky a jeden kousek toho chrániče , s tim že to bude samozřejmě menší kus memo než je v těch běžných , nebo udělam kousek hokejky a podpis , nebo dres a podpis , to už bych řek že by taky nebyl problém , nachat tu jednu kartu vyrobit a podepsat , když už 1 of 1 .
Nemáte moment překvapení , i ten blbej Upper Deck to má a přitom jsou to degeši až na půdu a vy kartám a hokeji rozumíte ale tohle nedokážete pořád pochopit .
Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Jo to sem eště zapomněl tu true 1/1 u memo ! Ty jedinečný kousky s jmenovkou by si určitě zasloužily vlastní design jako to bylo třeba u OFS Exclusive hokejek ... a přidat třeba podpis, paráda !!! Ale takhle sice jedinenej kousek výstroje, ale jinak defacto stejná karta akorát je v ní ten speciál kousek a m limit 1/1 případně eště jinou barvu okraje a tak ... ale to by eště nebylo to nejhorší, nejhorší je když se kvůli tomu výřezu tam celá jmenoval nevejde ! To kartu pro mě strašně degraduje ! U nějakejch dlouhejch jmen nebo velkejch písmen to nejde, to je jadný. Ale to je úplný minimum případů ...

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

Steven Hockey Cards píše:nejhorší je když se kvůli tomu výřezu tam celá jmenoval nevejde ! To kartu pro mě strašně degraduje !
:thumbup: no nevím jak na tom bude jmenovka Marušáka, Balaštíka ... ale kdyby náhodou byla někomu na obtíž taková karta, že není celá jmenovka, tak prosím o nabídku, přijímám s otevřenou náručí a to nejen u této série, ale u všech zlínských marked name :)

Samozřejmě však Steve s Tebou souhlasím, nelze vždy odhadnout design tak, aby se vešly všechny jmenovky, ale nikdy se zase neví, jestli hráč používá (když už používá) své příjmení a nebo přezdívku (může mít krátké příjmení, ale dlouhou přezdívku) apod. ;)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“