redcraft: šikula, opraveno, děkuju a omluva

Trochu mě rozesmálo tohle :smiesek píše:Doplnění checklistu o kluby:
GOLD CLUB
ROYAL CLUB
FRAGMENTS OF THE CUP
AUTHENTIC AUTOGRAPH
PIECE OF HISTORY
Máte už svou chyběnku? Přidejte se
To přece není reálné - když koupíš 24 balíčků UD, tak to taky není totéž, jako když koupíš box UD.vojta píše:Teď mám dilema, zda jít do pár retailů nebo do rovnou do hobby za plnou cenu.
Měl bych dotaz na pana Hrbka, bude garance vložení u RETAILŮ stejná jako u HOBBY boxu? Resp. kdybych si teoreticky vzal 6 retailů, měl bych dostat to, co v hobby?
Zaprvý je to nerálný a za druhý úplně nesmyslná otázka ! Když si ty "balíčky" nakoupíš postupně, tak ti to nikdo garantovat nemůže ! A proč bys jich kupoval 6 nejdnou, když by tě to stálo stejně jako box s jasnym plněnim ??? Nechápu !33mc píše:To přece není reálné - když koupíš 24 balíčků UD, tak to taky není totéž, jako když koupíš box UD.vojta píše:Teď mám dilema, zda jít do pár retailů nebo do rovnou do hobby za plnou cenu.
Měl bych dotaz na pana Hrbka, bude garance vložení u RETAILŮ stejná jako u HOBBY boxu? Resp. kdybych si teoreticky vzal 6 retailů, měl bych dostat to, co v hobby?
Když budeš mít štěstí, tak vytáhneš 6x kartu 1/1 ( ale to spíš přiletí UFO a vyleze z něj Elvis ), když budeš mít smůlu, tak vytáhneš 6x "základní" kartu xx/20...
to si taky říkám, když vezmu že 6 karet vyjde na 1200 Kč a jak nízce jsou všechyn karty limitovaný, tak ty ceny pak budou prostě šílenýsmiesek píše: ... překvapilo mě to a co se týká ceny boxů - jsem zvědavá jakou si "sběratelé" určí cenu za kartu, já sama v tuto chvíli si nedovolím ani odhadovat od oka
tak ono nelze se zavděčit všem sběratelům, protože jsou různí, dle:Steven Hockey Cards píše:moc nechápu použití fotky v civilu ?! Myslim, že by všichni sběratel hráče/teamu víc ocenili fotku v klubovym nebo repre dresu
Steven Hockey Cards píše:nejhorší je když se kvůli tomu výřezu tam celá jmenoval nevejde ! To kartu pro mě strašně degraduje !
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti