jak sem rikal karty ELH nekupuju...ale myslim ze pro lidi bude nejlepsi , kdyz tam bude co nejvic hracu ..i kdyby tam byl treba nakej "snehulak PINC" !!!!!.....
To beru. Děkuju. Mně to jako urážka nepřišlo, ale teď chápu, že jsou tu lidé na tohle slovo hákliví a berou ho hodně negativně. Dobrý vědět. Příště zvolím vhodnější synonymum, méně citově zabarvené.emxy píše:Bianco: Respektuju tvoje názory a vlastně jsem je do teď ani nijak negativně nekomentoval, jenom se mi zrovna teď a tady nelíbí, když, dle mého názoru, naprosto konkrétního hokejistu jednoduše urážíš. Stejně, jako ani tobě se zjevně nelíbí, když se někdo vyjádří urážlivě vůči tvé osobě...
Zapomeň! Vyměnil bych ho jen za Hašana s Otou.freddy-NJD26 píše:Bianco p***l by byla, kdyby sis koupil balicek a vytah si tam Pruskovo 1/1 AU kartu...ale pak bys ji treba strelil za super peniz a vic by sis ho oblibil
![]()
jak sem rikal karty ELH nekupuju...ale myslim ze pro lidi bude nejlepsi , kdyz tam bude co nejvic hracu ..i kdyby tam byl treba nakej "snehulak PINC" !!!!!.....
Někdo něco? Poprvé jsem to u Šugara přešel, podruhé už ne a potřetí jsem mu řekl, že je to na BAN. A pokud vnímáš slovo podržtaška jako příměru pro bezvýznamného hráče stejně jako imbecila nebo kokota, pak se naše vnímání významu slov dost diametrální rozchází.vojta píše:Já jenom nechápu, Bianco, jak si můžeš vůbec dovolit takhle shazovat a urážet výborného brankáře, který ano, byl sice na velkých akcích třetím brankářem... Ale bylo to v dobách Haška, Čechmánka, Hniličky, Salfického, Fraňka, Břízy, Turka... V extralize patřil ke hvězdám, dostal se do NHL. Ve který díru sice neudělal, to kromě Haška a Turka nikdo z výše zmíněných. A taky to bylo v době, kdy v NHL bylo dost velkých brankářský super hvězd. Do této série rozhodně patří a osobně by mi jeho podpisovka udělala mega radost.
Nikdy bych si něco takového o nikom ani nedovolil říct... Vůbec ne Pruskovi, Sýkorovi, ba ani třeba o hráči z Lomnice nad Popelkou kterou ve Varnsdorfu rádi nemáme.Zajímavé, že jak mile někdo něco řekne tobě, už už to hlasíš adminovi
![]()
Já myslím, že na repre nemají OFS licenci ne? Takže karty v národním dresu vydávat nemohou, ale opravte mě, pokud se mýlím.worlikk píše: A upřímně jsem tu serii taky pochopil špatně...spíš ve stylu tý repre série Legend čs. hokeje. A opak je pravdou, vypadá to, že většina hráčů bude v klubových barvách...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host