2016-17 OFS Icebook

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Re: 2016/17 OFS Icebook

Příspěvek od freddy-NJD26 »

Bianco p***l by byla, kdyby sis koupil balicek a vytah si tam Pruskovo 1/1 AU kartu :lol: ...ale pak bys ji treba strelil za super peniz a vic by sis ho oblibil :thumbup:

jak sem rikal karty ELH nekupuju...ale myslim ze pro lidi bude nejlepsi , kdyz tam bude co nejvic hracu ..i kdyby tam byl treba nakej "snehulak PINC" !!!!!.....
Patrik Eliáš - 1 275ks

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

emxy píše:Bianco: Respektuju tvoje názory a vlastně jsem je do teď ani nijak negativně nekomentoval, jenom se mi zrovna teď a tady nelíbí, když, dle mého názoru, naprosto konkrétního hokejistu jednoduše urážíš. Stejně, jako ani tobě se zjevně nelíbí, když se někdo vyjádří urážlivě vůči tvé osobě...
To beru. Děkuju. Mně to jako urážka nepřišlo, ale teď chápu, že jsou tu lidé na tohle slovo hákliví a berou ho hodně negativně. Dobrý vědět. Příště zvolím vhodnější synonymum, méně citově zabarvené.
freddy-NJD26 píše:Bianco p***l by byla, kdyby sis koupil balicek a vytah si tam Pruskovo 1/1 AU kartu :lol: ...ale pak bys ji treba strelil za super peniz a vic by sis ho oblibil :thumbup:

jak sem rikal karty ELH nekupuju...ale myslim ze pro lidi bude nejlepsi , kdyz tam bude co nejvic hracu ..i kdyby tam byl treba nakej "snehulak PINC" !!!!!.....
Zapomeň! Vyměnil bych ho jen za Hašana s Otou. :lol: Lidi si myslí, že ho nemám rád, ale já mám Martina rád, vždycky jsem ho měl radši i třeba než Čechmánka. :D Jen si to s tím podržtaškou spojují negativně, no. :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Já jenom nechápu, Bianco, jak si můžeš vůbec dovolit takhle shazovat a urážet výborného brankáře, který ano, byl sice na velkých akcích třetím brankářem... Ale bylo to v dobách Haška, Čechmánka, Hniličky, Salfického, Fraňka, Břízy, Turka... V extralize patřil ke hvězdám, dostal se do NHL. Ve který díru sice neudělal, to kromě Haška a Turka nikdo z výše zmíněných. A taky to bylo v době, kdy v NHL bylo dost velkých brankářský super hvězd. Do této série rozhodně patří a osobně by mi jeho podpisovka udělala mega radost.
Nikdy bych si něco takového o nikom ani nedovolil říct... Vůbec ne Pruskovi, Sýkorovi, ba ani třeba o hráči z Lomnice nad Popelkou kterou ve Varnsdorfu rádi nemáme. :) Zajímavé, že jak mile někdo něco řekne tobě, už už to hlasíš adminovi *lgh* *lgh*

Bianconero
Legenda
Legenda

vojta píše:Já jenom nechápu, Bianco, jak si můžeš vůbec dovolit takhle shazovat a urážet výborného brankáře, který ano, byl sice na velkých akcích třetím brankářem... Ale bylo to v dobách Haška, Čechmánka, Hniličky, Salfického, Fraňka, Břízy, Turka... V extralize patřil ke hvězdám, dostal se do NHL. Ve který díru sice neudělal, to kromě Haška a Turka nikdo z výše zmíněných. A taky to bylo v době, kdy v NHL bylo dost velkých brankářský super hvězd. Do této série rozhodně patří a osobně by mi jeho podpisovka udělala mega radost.
Nikdy bych si něco takového o nikom ani nedovolil říct... Vůbec ne Pruskovi, Sýkorovi, ba ani třeba o hráči z Lomnice nad Popelkou kterou ve Varnsdorfu rádi nemáme. :) Zajímavé, že jak mile někdo něco řekne tobě, už už to hlasíš adminovi *lgh* *lgh*
Někdo něco? Poprvé jsem to u Šugara přešel, podruhé už ne a potřetí jsem mu řekl, že je to na BAN. A pokud vnímáš slovo podržtaška jako příměru pro bezvýznamného hráče stejně jako imbecila nebo kokota, pak se naše vnímání významu slov dost diametrální rozchází. :)

Proč jsem ho shazoval, resp. jeho úspěchy, za které byl umístěn na checklist, jsem řekl. Nepochopil jsem význam série, moje chyba, zmýlil jsem se. Martin Prusek, byť skvělý brankář, pro mě není vítězem.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Už jsem se do diskuze nechtěl zapojovat, ale....
Poměrně nedávno jsem tady byl kritizován že mé projekty jsou z hlediska regionálního nevyvážené.
že příliš využívám svých legend které skoro denně potkávám na zimáku v Holešovicích.
Snažil jsem se tedy zapojit více i jiné regiony a zase je to špatně.
Je to jednoduché kdo chce psa být, hůl si vždycky najde ;)

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

A já mam zase nový synonymum pro toho kdo řeší chujoviny , řeknu prostě že začíná Biancovatět , ty jsi vždycky řešil hovadiny , jaký se kde píše i - y , urážky , sprostý slova a chtěl bys někomu dávat BANy , pořád řešíš jak se má diskutovat jakou formou ale nediskutuješ v podtstatě o ničem , jsi otravnej jak yperit a pořád tady obhajuješ nějaký svoje s?ačky .
4000 příspěvků o hov?ě , dobře jsem to napsal pane Lorenc ? Než se představí všechny ty karty z ICEBOOK tak to tady bude ale pořádně zaplevelený jestli takhle budeš pokračovat dál .
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Bianco, díky za tvoje příspěvky. Líbí se mi, že je tu někdo, koho zajímá každý detail, každá maličkost, právě takový přístup posouvá sběratelství a karty dál! Díky, jsi frajer! *thks*

Bianconero
Legenda
Legenda

Šugare, moje otázka je stále stejná "proč?". Když mi lidé nejsou schopní odpovědět na otázku "proč se ti karta líbí/nelíbí?" nebo "proč je nebo není správně, aby ten či který hráč byl v checklistu?" (samozřejmě podle nich, ptám se na názory lidí, na názor každého jednotlivce), pak do toho budu kout. Je to základní otázka, kterou si má položit každý. To je zase pro změnu moje "proč" jsem otravnej jak ten tebou zvaný yperit. Zopakuju to tady tak popáté, chci od lidí diskusi a připomínky a ne chválu, pochlebování si a plácání po zádech. A když už to chválím, protože to má podle mě tak být, tak opět to krásné "proč" to chválím. Že se mi to líbí není odpověď k diskusi, je to jen konstatování. Když chceš po někom, kdo stále opakuje to samé, odpověď, tak ho kopneš do zadku (pouze přirovnání). Já o ty odpovědi stále stojím. Až o ně přestanu stát, tak přestanu připomínkovat. Jsem osina v zadku. Buď se s tím smíříš, nebo můžeš pokračovat. Vypořádej se s tím jak chceš. :) A zaplevelený? Snažil jsem se rozjet diskusi o kartách, kde jsem neuspěl a jen schytal nadávky. Když řeknu, že se mi něco nelíbí, tak očekávám, že mi lidé řeknou, proč jim se to zase pro změnu líbí jim, ale nic. Jen to, že kritizuju a konec. Ty detaily mě zajímají, nejsem shromažďovač všech karet jednoho týmu (hráče), ať už vypadá jakkoliv. I když nejde o karty ve fyzické podobně, můžu se k návrhům vyjádřit, ne? Tak jsem schválně kul dál, pomyslně kopal lidi do zadku, abych je vyprovokoval k diskusi alespoň přes checklist. A sám si mi tu před časem řekl, ať píšu ke kartám a bavím se o kartách, tak jsem se snažil. Ale opět ti to není dost dobré. :)

Pane Hrbku, checklist je s ohledem na charakter série velmi dobrý a rozmanitý. Jak jsem už řekl, měl jsem odlišnou představu o tom, o čem má série být a zmýlil jsem se. Komentovat jste to nutně nemusel. :)

Díky Tome, ale bylo by fajn, kdyby i jiní řekli, co se jim na těch konkrétních kartách líbí. Jak píšu Šugarovi, stojím o názor každého z nich k té či které kartě, resp. návrhu karty.

Lloyd
Opora
Opora

Příspěvek od Lloyd »

Musím říct, že prodírat se irelevantními výplody místního Černobílýho diskutérskýho poštěváka a následnými reakcemi a snažit se v tom zmatku najít nějaký informace o sérii Icebook je opravdu otravný. Proti tomu je nějakej ten dement, kretén nebo imbecil, kterej někomu ulítne, opravdu zanedbatelnej…Věnoval jsem jeho analýzám nejmíň půl hodiny svýho života a dozvěděl jsem se, že mu vadí tvar korunky a Prusek…Za takovýhle posunovače sběratelství děkuju pěkně…

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Bianco, už jsem ti to psal dřív, a nebyla to výtka, jako spíš dobře míněná rada. Nejde o obsah, ale o formu, jak se vyjadřuješ, sklízíš pak, co jsi zasel a divíš se tomu. Mně tvoje názory a připomínky nevadí, většinou se třeba i shodneme, ale kolikrát se mi nelíbí styl, jak to píšeš, jen si tím popudíš lidi proti sobě. Je rozdíl napsat, že korunka je skoro stejná jako od Crown (ano, je podobná, taky jsem si toho všiml) a možná by bylo lepší vymyslet něco jiného než tu napsat, že si snad dělá výrobce srandu, a "jak se spí grafikovi, který vykradl crowny" a že je to fraška :-) Dost často tu lidi zesměšňuješ a chytře urážíš (to taky určitě mnohé odrazuje od přispívání), pak se nediv, že se do tebe pustí, i když jsi v podstatě nic tak strašnýho nenapsal. A opět píšu, nalož s tím jak chceš, mně osobně je jedno, co tu píšeš, nedotýká se mě to, jen pak nebuď překvapený z reakcí.
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Bianconero
Legenda
Legenda

Máš pravdu, Dave, nechám to být. Díky. :thumbup:

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Obecně mi na scanech ty karty přijdou kvůli tý žlutý barvě strašně světlý a hráči v tmavých dresech ve strašným kontrastu...ale jak to tak bývá, naživo to může být OK.

Z checklistu podpisovek jsem rád za některá "naše" jména, napr. Jarda Nedvěd nebo Pavel Šrek tak budou mít první ofiko podpisovky (nepočítám karty Staré gardy HCS).

A upřímně jsem tu serii taky pochopil špatně...spíš ve stylu tý repre série Legend čs. hokeje. A opak je pravdou, vypadá to, že většina hráčů bude v klubových barvách...
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

worlikk píše: A upřímně jsem tu serii taky pochopil špatně...spíš ve stylu tý repre série Legend čs. hokeje. A opak je pravdou, vypadá to, že většina hráčů bude v klubových barvách...
Já myslím, že na repre nemají OFS licenci ne? Takže karty v národním dresu vydávat nemohou, ale opravte mě, pokud se mýlím.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

Mýlíš se - nemají licenci na AKTUÁLNÍ repre. Nic jim však nebrání použít archivní fota z dob, kdy ještě repre vydávali, popř. úplnou historii, kde se na fota vztahují jen osobnostní práva.
Viz náhledy karet GOLD CLUB ( Čajánek ), ROYAL CLUB ( Šťastný ) a AUTOGRAPH ( Ebermann ) - všichni v dresu repre...

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Díky za opravu, já právě zaznamenal info, že na repre není licence.. ale již ne to upřesnění že se to týká té aktuální :) Tak tím lépe :)
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

:clap: na podpisovce je Leška, ale to bude *axe* ta 1/1. :cry:

Jen mi vzhledově příjdou karty hodně podobné GOLD CLUB :roll:

:) ale to nic, protože mě se celkově na podpisovkách líbí to, že jsou podepsány hokejisty, ať už osobně za přitomnosti pana Hrbka a nebo si poděkování zaslouží i všichni ostatní, co mu s tím pomáhají, takže mi je jedno ať už je karta černá nebo růžová, nejdražší a nejcennější je samotný podpis.

Je pravda, že nedokážu na tolik ocenit podpisy jako kluci co jmenovali předemnou pánů - Konopásek, Zábrodský, Nadrchal, Mašláň ale beru je jako nedílnou součástí setu a každý si najde ten svůj podpis.
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

já jsem nadšenej, jen mě mrzí, že se této série nedožili a nemohli se nám taky podepsat takoví Bubník, Machač nebo Jiřík .. a jsem moc rád že podpisovky jsou hard signed a že mají vzhled karet gold clubu a nejsou do té hnědé :thumbup: :D
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Na OFS webu , představení memorabilí , jsou tam koukam betony , brusle , chránič krku , hokejky , dresy , kalhoty ,golmanská maska , fakt hodně pestrý kusy memo a super seznam hráčů , já se nemůžu dočkat až to vyjde .
http://ofscards.com/drupal/cs/content/z ... ce-history
Obrázek

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

:shock: Leška hokejka ...

8-) už by to tam jinak chtělo nalupat ty kluby, ať můžeme tvořit checklisty Obrázek

Ale su zvědavá na tu kartu s bruslou ...
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Na tohle se sluší jenom říct : WOW! Opravdová nádhera.
Design povedený, sladěný a hlavní pré hraje velký kus memorabilie. Využité memorabilie zní brutálně... Brusle, maska, kalhoty, chránič krku, hokejky, dresy, rukavice... Ale nejvíc se mi tají dech z jmen. Mít doma kousek hraný výstroje od Konopáska, Pušbauera, Oldřicha Kučery, Mikoláše, Dzurilly, Hrbatýho, Gusty Havla, Jiříka, Tikala a pak těch olympijských vítězů, mistrů světa. Neuvěřitelný. Snad se mi alespoň jedna memo karta povede sehnat/vytáhnout.
Naposledy upravil(a) vojta dne sob 27. srp 2016 7:10:20, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“