veru hram sa dost, tiez by som si mal dat cez prsty

Mam obe ve sbirce MasonaHans píše:A teď mi ještě řekněte, jestli měl už třeba tu speciální silver, gold parelelka za UD řadovky někdo v ruce. Jako bojím se, aby to nebyla jenom ztráta času, protože nasbírat těch 100 řadovek jenom z free packů zabere asi hodně času a úsilí.
Hans píše:A teď mi ještě řekněte, jestli měl už třeba tu speciální silver, gold parelelka za UD řadovky někdo v ruce. Jako bojím se, aby to nebyla jenom ztráta času, protože nasbírat těch 100 řadovek jenom z free packů zabere asi hodně času a úsilí.
Tak stačí si kartu koupit za 0,65Hans píše:A teď mi ještě řekněte, jestli měl už třeba tu speciální silver, gold parelelka za UD řadovky někdo v ruce. Jako bojím se, aby to nebyla jenom ztráta času, protože nasbírat těch 100 řadovek jenom z free packů zabere asi hodně času a úsilí.
Miroslav píše:Viete mi poradit, ci za par YG kariet a jersey/auto budem platit clo,ak ano tak asi na kolko to vyjde?
to ti můžu říct už teď, přesáhneHans píše:Tak jsem si taky povyměňoval a už mám pár paralelek. Jenom se chci zeptat, kolik stojí pošta z Epacku na COMC a potom z COMC do Čech. Trošku se obávám, aby pošta potom několikanásobně nepřesáhla cenu karet.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti