To nemelo, to mas pravdudeiv14 píše:Tak to se nemělo stát

To nemelo, to mas pravdudeiv14 píše:Tak to se nemělo stát
Já čekal 79.99USD. 92 mi přijde celkem dost.lastik píše:To jsme dva ... cekal jsem 80babek jak je v USA v shopech
mate nějakou slevu, mě to ukazuje 95,99pavelbart píše:Já čekal 79.99USD. 92 mi přijde celkem dost.lastik píše:To jsme dva ... cekal jsem 80babek jak je v USA v shopech
jak mám chápat to s těmi podpisy ?Combine 10 copies of any individual digital Base Set or digital Base Set – Marquee Rookies card (#1-200) or 5 copies of any individual Rookie Autos card (excluding card #’s R-MM & R-SC) on Upper Deck e-Pack™ to receive an e-Pack exclusive Rainbow Color Wheel Parallel of that card with the ability to have the physical card mailed to you.*
Ne. 10 base karet ti udělaj jak říkáš sluníčkovou kartu a nebo 5 rookie base karet ji udělaj toho hráče. Podpisy se nijak nekombinují.elektrikar píše:jak mám chápat to s těmi podpisy ?Combine 10 copies of any individual digital Base Set or digital Base Set – Marquee Rookies card (#1-200) or 5 copies of any individual Rookie Autos card (excluding card #’s R-MM & R-SC) on Upper Deck e-Pack™ to receive an e-Pack exclusive Rainbow Color Wheel Parallel of that card with the ability to have the physical card mailed to you.*
smíchám 5 podpisů a dostanu preferovanou kartu jako podpis + to paralellní sluníčko s podpisem ?
Není to zas tak špatné, jde o to koho na tom máš. Určitě zkus vyměnit s někým za něco, co si můžeš poslat, pokud do toho nechceš investovat víc.DJjandy píše:Tak jsem teda zkusil loupnout tři paklíky a žádná velká trefa se nekonala, jak jsem předpokládal. Jen škoda, že nejdou posílat ani Marquee Rookie, že to tam je jen jako obyč base. Asi se jich zase musí nasbírat 10, aby se to proměnilo v reálnou kartu, ne? Já to zatím dopodrobna nezkoumal.
DJjandy píše: Jinak pokud jde o ty Marquee Rookie, tak už mám 2x Laineho takže ještě 3 a budu mít tu "sluníčkovou" kartu, ne?
SugarRay píše:Heppigu mistrovskej tah pro ně , jaký plus to má pro mě ? Je to ještě dražší než normální box , plus musim platit za poštu , tyhle epacky by měly smysl pokud bych klasickej box koupil za 2000,- , ale e-box by stál jenom 1200,- dám příklad a pošta do 6 dolarů jinak to nemá logiku . Zase se jenom ukazuje jaký jsou UD šmejdi a lidi jak jsou blbí že to kupujou za ty peníze .
To si napsal dobře oni ušetří spoustu nákladů když to nabízí jako epack - ebox , ale poser mi hlavu chtěj za to ještě víc než za fyzickej box , nechápu , už tak to plnění stojí za hojno a teď už se lidem fakt vyloženě smějou do ksichtu s těma cenama , tohle jde mimo mě , srandy už bylo dost , člověk se sebou nemůže nechat vyjebávat celej život .
Jenom sází na to že je to tak jednoduchý , stačí párkrát kliknout ....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti