SugarRay píše:To logo ELH mi nějak nevadí , v NHL Upper Deck vydává většinu sérií kde jsou jenom samí manufactured patche a všichni to stejně kupujou , GU věci jsou jenom v Cupech a tady to může být další kousek do duhy , proč ne ?
1) To co tvrdíš o UD kartách je totální blbost a nedává to smysl ! Vim že se to tu nějak podrobně řešilo, ale jenom 1 základní předpoklad .... Tvrdíš, že GAME USED "věci" sou jenom v Cupech ... Dobře dejme tomu, že to tak třeba je ... Ale v Cupech sou z drtivý většiny jenom patche ! Žádný kousky "normálního" dresu ... Takže podle tvojí teorie Upper Deck seženou hranej dres třeba Crosbyho, lepší části (loga,čísla apod.) daj do Cupů a ten zbytek toho dresu asi spálej v krbu ne ?

A na ostatní série si koupěj dres ve fanshopu, aby ho mohli nacpat do ostatních sérií

...
to jenom taková základní teorie popírající tu tvojí ... když pominu to, že co se tam točí za prachy a jaký maj smlouvy, tak si to podle mě nedovolej tam dávat fejky ... Jasně sou nějaký pochybnosti, jako třeba dresy z "photo-shootů" ze kterejch se dělá mraky RC karet a kdo ví jestli všechny ty dresy hráč měl fakt na sobě, ale tam si nehrajou na to, že by to bylo hraný v zápase ! A je tam jasně napsaný že je to z photo-shoot na draftu ...
2) To co mi tady vadí neni použití těch MANUFACTURED kousků, ale náklad karty a provedení jako další verze GAME USED karet ! To je blbost ... Jak sem psal, ať se udělá tahle karta v limitu 15 třeba s podpisem a největšíma hvězdama ligy a bude to fajn, ne tohle !
3) A další kousek duhy ? Díky nechci ... Za kartu v limitu /22 budu rád, pořídim si jí za pár stovek ... Pokud bude kloudná část výstroje v 1/1 NAMEPLATE budu za ní rád, i když bude cenově jinde ... ale proč dávat tisíce za takovouhle kartu na který neni nic co by za ty prachy stálo ... A taky mi nějak uniká, proč by další část duhy karty s kouskem HRANÝ HOKEJKY !!! měla bejt karta s kouskem nehranýho HADRU (rádoby z dresu ??) a to už se vůbec nebavim o tom konkrétnim případu Tenkráta, kde je to v základu karta prvoligovýho hráče s hranou hokejkou a duha k tomu je karta s nehranym hadresm oslavující kvalitu extraligy