2016-17 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Re: 2016-17 OFS Classic

Příspěvek od Veteran fans hcs »

vojta píše:Takže rookie není tak úplně rookie... Kdyby hráč po pět let odehrál po zápasu v sezóně, tak má 5 rc karet?
Za rookie kartu jsem vždy bral úplně tu první vydanou.
Máme svoje kritérium a podle toho se budeme řídit.
Jsem zvědavý jestli by jste svůj názor takto prosazoval v UD ;)

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Odlišit Rookie karty ano, pojďme do toho, ale orazit je desítkovou limitací a vydat je jako další "insertní set" vedle Young Power mi už přijde zbytečný. Být ty karty bez limitace (nebo např. /150 pro zachování puncu lehký výjimečnosti) v klasickým base setu, tak tleskám, protože by se to už opravdu blížilo třeba toliko opěvovaným Young Guns. Takhle mi to přijde maličko moc, navíc se zbytečně nízkým (můj názor) limitem
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

elektrikar píše:
Veteran fans hcs píše: Limit je naprosto v pořádku, zcela odpovídá českému sběratelskému trhu.
Díky moc Hrbek
no škarka by chtělo určitě více lidí

a chtěl bych se zeptat na limit team edition a zda nedomlel a stastny budou 2x v base setu nebo se to ještě opraví ?

děkuji

Oba hráče necháme tak jak to je, jednou z toho bude třeba rarita *lgh*
Team Edition posíláme na klub 100 karet od každého druhu

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Checklist
Obrázek
Obrázek

mikekra
Nováček
Nováček

Příspěvek od mikekra »

Chtěl jsem se zeptat bude vydaný i KRISTIÁN REICHEL? Neviděl jsem ho v první a ted ho nevidim ani v te druhe serii.
Dekuji za odpoved MICHAL

Lloyd
Opora
Opora

Příspěvek od Lloyd »

Karel Pilař by se ještě nevešel? Vidím tam na konci ještě jedno prázdný místo :)

Nováčkové jsou podle mě už pár sezón prokaučovaný. Stačilo udělat Young Power jako Young Guns v limitu třeba /50 nebo /99. Takhle je to docela chaos. Někteří mladí hráči jsou na Young Power pár let po sobě, jiní vůbec. Někteří mají první kartičku řadovku s nápisem rookie, jiní řadovku bez nápisu. Teď ještě update...Do toho duplikáty...Taky si říkám, že externista s průměrnou znalostí Excelu by měl pro OFS cenu zlata...Je fakt, že UD na tom není o moc líp, ale proč si brát za vzor takovou bandu...

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Stále sháníme fotky a chceme vydat ještě závěrečný update.
Celé je to z výrobních důvodů, po zkušenostech z loňska i z letošního podzimu, víme
že na míchání, kompletaci a balení je třeba určitý čas.
Jakmile se ve výrobě něco opozdí, začne se klidná práce měnit ve stres.
Tomu chceme letos předejít.

Jinak jsem neslyšel odezvu na novou prezentaci karet, s tou jsem opravdu spokojený :)

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

V checklistu II. série nevidím slibovaného Karla Nedbala. Je nějaký důvod? Nebo těch pět jmen co už v PCE nehrají a odehráli dohromady tak 10 zápasů to mají nějak domluvený? Protože to jinak nechápu. Škoda, pokud ti hráči mají předplacenou kartu, necpal bych je do base setu, ale udělal zvlášť insert "Danke, auf Wiedersehen" s Tylerem Radenbachem v čele. Ano, kvůli jednomu sběrateli Karla se nepo...te, ale co Čáslava? Možná jeho poslední sezona a on je vlastně zajímavější Johnson&Johnson a Zohorna. Tak to sorry jako...
Jo, prezentace fajn.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Veteran fans hcs píše:pokud jste v checklistu nenašli některé hráče, stále ještě sháníme fotky a budeme vydávat tzv.super update, jako samostatný balíček.
Můžete doufat že ještě budou, taky doufám v Buchtu :thumbup:

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Podpisovky ;)

Obrázek
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

já to nějak nechápu .. týmy extraligy tam mají některé jen 4-5 hráčů, ale Kladno tam má 26! podpisů? .. nehledě na to, že mi přijde zbytečný třeba vydávat podpisovky hráčům, kteří třeba neodehráli ani jedinou vteřinu ..
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Ať koukám jak koukám, nevidím jediný podpis Olomouce ... nedodali???

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Jaká je vůbec koncepce tohoto produktu? Proč má prvoligový klub být zahrnut v extraligové sérii? Nebo se zeptám jinak, jde o skutečně o extraligovou sérii, nebo o sérii českých karet, kam je potřeba "nacpat co nejvíc věcí, aby se člověk zavděčil co nejvíce lidem"? Nevím, netuším, ptám se. Já jen abych předešel tomu, že sérii dávám jinou "nálepku" (extraligovou), než jakou jí zamýšlel dát sám výrobce.

A jak tak na to koukám, aniž bych se do toho v posledních měsících jakkoliv zapojil, kritiky se tu vyrojilo víc než dost. Jsem rád, že tu jsou lidé, kteří ty chyby vidí.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

a ještě dotaz.. p. Hrbek psal dříve něco o tom, že by chtěl změnit distribuci, pochopil jsem to tak, že by se kartičky mohly dostat k lidem i jinak než přes oficiální shop nebo corfix .. ale pak už se to dál nějak neřešilo .. píšu to hlavně proto, protože za 2 týdny vyjde druhá série, ale skoro nikde se ještě nezačala ani prodávat první sérile letošní nebo druhá loňská .. třeba v Brně stále mají jen první loňskou sérii a to vím snad jen o jednom jediném geco tabáku .. viděl jsem že sem pár lidí házelo, že si nějaké balíčky už v trafikách koupilo, takže jinde je to asi lepší.. ale stejně by mě to zajímalo, protože takovým způsobem se karty k lidem nijak nedostanou .. a určitě né k těm lidem, kteří je už dávno nesbírají

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Double podpisovky.
Ty vždy rád uvítám. :thumbup: A složení dvojic u Plzně se mi sakra líbí. :thumbup:

Obrázek

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

nj tohle je jiná .. líbí se mi, že karty si letos drží pěkný stejný vzhled.. řadovky, inzerty, podpisovky.. moc pěkné.. o to větší škoda, že takové karty se nedostanou k širší veřejnosti

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Bianconero já třeba považuji, nebo zkrátka v povědomí mám, že OFS vydává karty českého hokeje komplexně.
Samozřejmě, že priorita je extraliga, a nevidím v tom takový problém když se občas někdo/něco přidá z nižší ligy. Je jasné, že tolik podpisů z Kladna být nemuselo (ideál by bylo vybrat 5 nej/zajímavých hráčů), ale i tak to dle mého není na škodu.
A jak ty říkáš...
"nacpat co nejvíc věcí, aby se člověk zavděčil co nejvíce lidem"
Vychází u nás jedna jediná série, takže tenhle záměr je dle mého jasný a též v tom nevidím závadu. Naopak v tom vidím plus, že checklisty jsou pěkně vyrovnané s počtem karet daných týmů.

Lukyn55 u nás v Plzni viděno minimálně v nějakých 10 trafikách. ;) Takže možná jak kde, no. Nevím.
Naposledy upravil(a) Dawe4 dne ned 19. úno 2017 21:23:32, celkem upraveno 1 x.

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Taky bych byl za větší limit těch nováčků. Limit deset je podle mě fakt málo,ale tak co se dá dělat. člověk nemůže mít všechno *cl*

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

BrianLeetch píše:Taky bych byl za větší limit těch nováčků. Limit deset je podle mě fakt málo,ale tak co se dá dělat. člověk nemůže mít všechno *cl*
Ale to je jenom 1 speciál verze s tim označením Rookie update ... Normálně tu samou kartu bez toho novýho označení si můžeš koupit jako řádovou za 5 Kč :D

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Dawe4 píše:Bianconero já třeba považuji, nebo zkrátka v povědomí mám, že OFS vydává karty českého hokeje komplexně.
Samozřejmě, že priorita je extraliga, a nevidím v tom takový problém když se občas někdo/něco přidá z nižší ligy. Je jasné, že tolik podpisů z Kladna být nemuselo (ideál by bylo vybrat 5 nej hráčů), ale i tak to dle mého není na škodu.
A jak ty říkáš...
"nacpat co nejvíc věcí, aby se člověk zavděčil co nejvíce lidem"
Vychází u nás jedna jediná série, takže tenhle záměr je dle mého jasný a též v tom nevidím závadu. Naopak v tom vidím plus, že checklisty jsou pěkně vyrovnané s počtem karet daných týmů.
Tak s tím nesouhlasím. Ale OK, beru to.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“