a ti mi udělali radost, že si všichni v nabitém programu našli čas. Pojmenovali to Hockey Night In Šumperk.

Povinností bylo vzít sebou nějaký dres. Nedávno mi nabídl Joffrey dres mého oblíbence Rolieho, tak mám v čem fandit.
A tady jsme všichni pohromadě: jarosenko, Tie, TwentyTwo, Bianconero a deiv14. Dave byl s náma poprvé, ale myslím,
že jak se rozkoukal, tak hned zapadl. Jen to rozdělávání balíčků mu moc nešlo

Plán rozlučky byl následující:
- Tématický kvíz - (vítězové trofejí a účastnící play-off sezóny 99/00)
- Draft týmů - na základě umístění v kvízu
- Group Break boxu MVP Stanley Cup Edition 99/00 + 4 balíčky (celkem 40 balíčků)
- Finále extraligy Sparta - Liberec
- Přátelák ČR - Švýcarsko
- místní vyhlášený Cakirs Burger
- společné foto
- Lightning - Red Wings
- Panthers - Islanders
- Blues - Blackhawks
- Ducks - Predators
Tady souhrn toho co jsme rozdělávali. Sešli jsme se 3 oslavenci. Pacifiky a MVP jsem měl od rodiny k narozeninám.
A s Milanem jsme pro Bianca a deiva vzali každýmu jeden balíček Full Force jako překvápko.

Z balíčků jsem chtěl ideálně nějakou lepší paralelku a zadařilo se. Ohromná radost, super karta, super hráč

Mimo kvíz jsem nachystal i dobová loga pro lepší orientaci při draftu. Jen jsem zapomněl na Phoenix nějak

Kvíz vyhrál Tie, druhej jsem po roztřelu s Biancem skončil já. Další v pořadí Milan a Dave.
Já s Tomem jsme měli po 5 týmech a na ostatní vyšlo 6 týmů.
Vzali jsme box, kde jsou dobrá jména, pěkné base a hodně insertů. A můžeme jen doporučit.
Tie měl 4x Roye. Mně se podařil jeden Jarda, Cujo a Silver Script Turka. Milan měl hity boxů,
ale Lindros i trochu Fleury byli nahoře poškozeni. Dave měl sice jen jeden insert, ale do sbírky.
A největší hit boxu byla podpisovka Pro Sign Barreta Jackmana za Reginu Pats. Tu kluci nechali mně na památku

Na jeden box parádní nálož insertů

Pak jsmě bohatě měnili a Bianco se rozhodl poskládat baseset. Povedlo se mu to, ještě nám všem zbylo několik base karet.
Celkově super večer plný karet, kávy, hokeje a nezapomenutelných hlášek. Společné rozbalování stálo za to a shodli jsme se, že
to nebylo naposledy