tak jak jsem slíbil po minulém povedeném boxu, že se v dubnu bude konat další otevíračka tak se tak i stalo. Box jsem si chtěl schovat až ke konci dubna kdy mám svátek, ale nemohl jsem se dalších 14 dní trápit.

A že je opravdu na co koukat:

Začneme řadovými kartami se skvělými jmény ač je většina z Vás jistě zná, není na škodu si je připomenout. Přeci jen řadovky jsou základ našeho sběratelství.

Tento box je opravdu super záležitost. Nejen poměr získané karty vs cena, ale hlavně široké spektrum možností získat zajímavé karty.
Např. Team Leaders - zde by sběratel Ďáblů byl jistě spokojen.

Někdy ovšem balíček skrýval jiné zpestření např. v podobě Hot Rookies - 3x se dokonce povedlo v gold verzi (zde jsem ovšem tajně doufal abych nalezl kartu Huberdeaua, Galchenyuka a Gallaghera - se štěstím splněno).

Nemohl bych samozřejmě opomenout, že v každém balíčku se nachází i jedna paralelní gold verze řadové karty ve stejném záběru. Opět maximální spokojenost, hvězdná a dobrá jména se postupně dostávala na povrch.

Ale stále to není z daleka vše. V této sérii lze nalézt také nádherné Netcam karty - nečekal jsem, že naleznu St. Patricka a Dubnyka. Další nečekanou a potěšující záležitostí bylo nalezení opět dua Malkin, Crosby (jednou na insertíku The Franchise a po druhé na Seasons Highlights). Stejné uznání spadá na Martina Brodeura, tolikrát ho asi už nenajdu

Závěrem už nám schází pouze podepsaná karta, která je v tomto boxu garantována. Co se týče duplikátů, bylo jich pouze 9 (8 řadovek a 1xHot Rookies). Po všech těch nádherných řadovkách, paralelkách, skvělých jmen a insertíkách zbývá už jen poděkovat Vám za shlédnutí, případné komentáře a shlédnutí celé či alespoň části mé otevíračky.

Děkuji Vám.