Score 2013-14

Boxy otevřené sběrateli v měsíci dubnu 2016.
Odpovědět
Ceris
Hvězda
Hvězda

Score 2013-14

Příspěvek od Ceris »

Rád Vás všechny opět zdravím, :wave:

tak jak jsem slíbil po minulém povedeném boxu, že se v dubnu bude konat další otevíračka tak se tak i stalo. Box jsem si chtěl schovat až ke konci dubna kdy mám svátek, ale nemohl jsem se dalších 14 dní trápit. :D Dlouho jsem přemýšlel, který box si vybrat a nakonec jsem se rozhodl pro 2013-14 Panini Score hockey box. Čekalo na mě 36 balíčků po 12 kartách a na Vaše shlédnutí nyní čeká kompletní publikace všech karet, které mi byly tímto boxem dopřány :thumbup:

A že je opravdu na co koukat:

Obrázek

Začneme řadovými kartami se skvělými jmény ač je většina z Vás jistě zná, není na škodu si je připomenout. Přeci jen řadovky jsou základ našeho sběratelství.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tento box je opravdu super záležitost. Nejen poměr získané karty vs cena, ale hlavně široké spektrum možností získat zajímavé karty.

Např. Team Leaders - zde by sběratel Ďáblů byl jistě spokojen.
Obrázek

Někdy ovšem balíček skrýval jiné zpestření např. v podobě Hot Rookies - 3x se dokonce povedlo v gold verzi (zde jsem ovšem tajně doufal abych nalezl kartu Huberdeaua, Galchenyuka a Gallaghera - se štěstím splněno).

Obrázek
Obrázek

Nemohl bych samozřejmě opomenout, že v každém balíčku se nachází i jedna paralelní gold verze řadové karty ve stejném záběru. Opět maximální spokojenost, hvězdná a dobrá jména se postupně dostávala na povrch.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ale stále to není z daleka vše. V této sérii lze nalézt také nádherné Netcam karty - nečekal jsem, že naleznu St. Patricka a Dubnyka. Další nečekanou a potěšující záležitostí bylo nalezení opět dua Malkin, Crosby (jednou na insertíku The Franchise a po druhé na Seasons Highlights). Stejné uznání spadá na Martina Brodeura, tolikrát ho asi už nenajdu :D

Obrázek

Závěrem už nám schází pouze podepsaná karta, která je v tomto boxu garantována. Co se týče duplikátů, bylo jich pouze 9 (8 řadovek a 1xHot Rookies). Po všech těch nádherných řadovkách, paralelkách, skvělých jmen a insertíkách zbývá už jen poděkovat Vám za shlédnutí, případné komentáře a shlédnutí celé či alespoň části mé otevíračky.

Obrázek

Děkuji Vám.
Sbírám:

Marc Denis - 790/852

K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.

Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Score 2013-14

Příspěvek od SugarRay »

Já jsem se chtěl jenom zeptat proč jsis nekoupil rovnou hobby box ?
Obrázek

Nelly
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Nelly »

Nejprve gratuluji k opravdu povedenému boxu. :thumbup: Měl jsi štěstí na skvělé jména a nemluvě o zřejmě nadstandardním plnění :clap: Líbí se mi, jak si nafotil řadové karty podle týmů a hlavně, že jsi zveřejnil i je, to už moc lidí nedělá. No a po dlouhé době vidím, že se podařilo tolik ďáblů v jednom boxu :D 2 Team Leaders a jedna z nich dokonce gold .... a ta podpisovka mě dostala úplně a vůbec nevadí, že je podpis nalepený, protože jméno se podařilo parádní *cheer* Abych rychle sháněla nějakého Denise na výměnu :D

Ales
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Ales »

:D no takhle by to ale Georgi nešlo... Kdepak mám shánět další a další Denise na výměnu. Už aby jsi ho měl komplet a opět otevřel svou sbírku Pardubic a 28 týmů NHL :D Jinak, ale samozřejmě gratuluji je parádní vidět komplet otevíračku i s řadovými kartami + myslím si, že i s dosti výborným obsahem. Zase je to trochu z jiného pohledu což je jen dobře. :clap:
Sbírám vše co se týká Edmontonu Oilers

Tradelist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=10649

Ceris
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Ceris »

Sugy - tento mě lákal víc :)

Nelly - děkuji ti. Tomu pocitu si otevřít box a každý jednotlivý balíček se nic nevyrovná. Jop ďáblů tam bylo také dost, takže pokud by jsi měla zájem není problém, zvláště Martin Brodeur tam byl celkem často :D

Aleš - já za to nemohu :D každému týmu tam něco spadlo, některému více a některému zase méně. No seznam Denise jsem ti již posílal a kdyby jsi tam nic náhodou nenašel což je pravděpodobné :D tak ještě jsem se prozatím formou výměn pustil do Rona Tugnutta. Jinak je to delší prezentace pravda, ale zase si myslím, že to není na škodu. Nevím jestli Olejáře budeš chtít, ale tu Netcam Dubnyka jsem ti již dal stranou.
Sbírám:

Marc Denis - 790/852

K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.

Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Slušný boxík,ale nechápu,proč se berou Highlights za nějaké inzerty.To jsou obyčejné řadovky *bang*

Odpovědět

Zpět na „Duben/April 2016“