Frajerka mi tiež chcela niečo dopriať a urobiť mi radosť a aby som ju úplne neozbíjal z euríčok, tak som si vybral minibox tohtoročných UD S1. Nemám doma ešte žiadnu kartu z tejto série, tak som chcel aspoň nejaké base Colorada. Na Panarina, Larkina, Domiho či nedajbože McDavida som si zálusk nerobil a ani som v to neveril. Tajne som dúfal v Mikka Rantanena alebo Coltona Parayka.
Ja som si zasa doprial pre seba ITG Enforcers, lebo som si vždy chcel tento produkt otvoriť, keďže mám k bitkárom v NHL kladný vzťah a tajne som dúfal v nejakého Donalda Brasheara do zbierky. Škoda, že Chris Simon je až v tej druhej sérii... Mal by som väčšiu šancu obohatiť svoju zbierku. Každopádne som nečakal nejaké veľké parády z tohto produktu a keďže návratnosť boxu je minimálna, tak som sa pripravoval aby som nebol sklamaný
Tak to boli nejaké omáčky na úvod za ktoré sa ospravedlňujem, ale ja sa asi potrebujem pri brejkovaní vykecať a podeliť sa o svoje pocity.

Na začiatok ešte jeden balíček tohto ročných nálepiek, ktoré som zbadal pri nákupe v jednom nemenovanom obchodnom reťazci...
Mrázek potešil a Keith s Toewsom majú strieborný rámček (aj keď to nie je vidieť na fotke), tak neviem či to je niečo lepšie...

Pred samotnými boxami som si prihodil ešte jeden balíček 99/00 O-pee-chee Chrome... Karty pekné lesklé, vhodné na odber odtlačkov

No a poďme na UD-čky...
Canvaska

jedna žiariaca hviezda...

a dve YG... nič z toho čo som si tajne želal a ani z toho v čo som ani nedúfal, takže žiadne prekvapenie

a aspoň Jaroušek potešil...

Čo ma pri tomto boxe sklamalo a trošku rozhodilo, že ani jedna base Colorada... tým pádom nič do zbierky... teda aspoň ako cena útechy jeden Halák

nuž... mohlo byť aj lepšie
A šup na samotné Enforcers, ktoré som otváral s napätím
Krabica bola v stave ako keby sa chlapci čo sú vo vnútri na nej vyšantili

Najskôr "Príbeh pásky" bratia Hunterovci - Dale 1407 zápasov - 3565 TM a Mark 628 Z - 1426 TM

Ďalej držiteľ rekordu Tiger Williams - historicky najviac trestných minút NHL... v 962 zápasoch ich nazbieral neskutočných 3966

Bloody Battles... Kris King (849 Z - 2030 TM) vs Warren Rychel (406 Z - 1422TM)

Bloody Battles... Wendel Clark (793 Z - 1690 TM) vs Marty McSorley (961 Z - 3381 TM) - štvrtý pánko histórie...
Zdenovi Chárovi aktuálne chýba 1 TM aby Wendela vytlačil z 90. miesta historie

No a na moje veľké potešenie som sa predsa len dočkal jedného Donalda...
Tough Franchise - Philadelphská štvorička
Dave Schultz 535 Z - 2294 TM
Bob Kelly 837 Z - 1454 TM
Craig Berube 1054 Z - 3149 TM - siedme miesto v rebríčku
Donald Brashear 1025 Z - 2634 TM - 15. miestečko

a ide sa na očakávané podpisy...
Dave Semenko 575 Z - 1175 TM

Jim McKenzie 880 Z - 1739 TM

Tom Lysiak 919 Z - 567 TM ... pri jeho štatistikách ma prekvapuje, že je v tejto sérii... až taký enforcer to nebol, keď má viac bodov ako trestných minút (843)

Terry Ruskowski 630 Z - 1354 TM - bajúz dobrý

Bryan Watson 878 Z - 2212 TM

nuž... v checkliste bolo oveľa viac zaujímavejších mien pre mňa a prial som si teda aspoň jedno... hold smola
a na záver dve garantované memorabílie
Instigator Matthew Barnaby 834 Z - 2562 TM - 18. miesto... kúsok džerzíny je zaujímavý a vraj je z dresu Pittsburghu (fotka ho tak pekne neukáže ako je live)... toto meno ma celkom potešilo a radšej mohlo byť na podpise

a na záver dvoj-dresovka...
Combatants - Brad May (1041 Z - 2248 TM) vs Georges Laraque (695 Z - 1126 TM) tu mená tiež lepšie a mne viac známe...

k týmto jersey neviem či sú nejak limitované, ale niekde som našiel aj limity uvádzané, ale na nich nie sú, tak ak viete niečo bližšie, tak dajte vedieť
ďakujem, že ste pretrpeli moje komentáre a teraz sa teším na tie Vaše