Poďme na to...
začal som Retailom a veľa som od toho neočakával, keďže plnenie je udávané na 1 bežnú JSY kartu na box a cca 60% šancu vytiahnuť k tomu aj nejakú paralelku alebo inzert. Celkom teda potešilo, keď som okrem JSY vytiahol aj Ruby paralelku a Rookie Redemption

No a tým som sa pekne navnadil na otváračku Hobby boxu, ktorý vyšiel vcelku podľa očakávaní, čiže paráda

A podarilo sa aj skompletovať celý 100 ks base set. Duplikátov ostalo čosi cez 40 a všetky sú v mojom tradeliste.
Začnem Rookie kartami
Mrázek paráda a redemption karty sú nasledovné:
Olli Maatta - Penguins
Freddie Hamilton - Sharks
Ak som správne na nete našiel, tak by sa mali dať ešte redeemnuť do septembra (predĺženie o rok), ale nie cez štandardný formulár na webe. Ak s tým niekto má skúsenosti, tak vopred ďakujem za info.
...ďalšie inzerty a paralelky
Brodeura asi nemusím komentovať a Mark Stone na Spectrum paralelke s limitom 25 tiež nie je zlé meno

MEMO
Rinne potešil
Diaz pre mňa neznámy hráč, ale medzi Frozen Artifacts kartami patrí do skupiny A, čo sú zriedkavejšie karty
z tandemu Miller - Adam ma viac zaujal prekvapivo Adam, lebo som ho vytiahol na inzerte alebo paralelke zatiaľ z každého boxu, čo som otvoril

..no a na záver som si nechal jednu celkom zaujímavú kartu.
.
.
číslo 3 draftu 2012
.
fanúšikovia Montrealu už možno vedia
.
Emerald parallel s limitom 75
.
Jersey Patch - spolu 4 farby
.
.
Rookie Alex Galchenyuk
patch je podľa mňa z čísla 2 na chrbte, mal by to byť červený dres z rookie photoshoot.
Ďakujem za pozornosť