Hodně mě opět lákaly 13-14 Contenders, kde se mi opravdu daří, nebo 12-13 Limited. Ty byly ale vyprodané a tak jsem se rozhodl pro Masterpiece a nakonec místo Contenders jsem vzal Parkhurst Champions. Jo holt hard podpisovky jsou hard podpisovky...
Celý break bych po rozbalení zhodnotil jako MASAKR, i když to ještě 2 balíčky před koncem vypadalo na horší průměr......prostě jednou si to štěstí sedne i na blbce

No a co do počtu karet, by se to možná dalo nazvat i "Mário Break"
Nejprve nějaké ty Bruins, škoda jen že jich bylo tak málo v Masterpiece....něco je ještě i v Champs Mini a RC

Následují Champs Mini - Base. Něco je SP, ale namám sílu to hledat a skenovat zvlášť....První Mário

Pár kousků i Champs Mini - Green Back. Potěšili hlavně Willie a druhý Mário.

Následují Renditions s hezkou sestavou...3rd Mário

Další jsou WIRE Photos, které sbírám a nakonec se mi podařilo brejknout celkem i 4 ks do sbírky

A máme tu čtvrtého Mária na "Portrétu"

Nyní trochu omladíme...pár RC, kde potěšilo hlavně Medvídě.

A začíná přituhovat.
Slušná sestava "Stovkařů" (tzn. xxx/100)

A jedeme na Švédskou...pardon nejlepší TROJKU brejku!
Na třetím fleku si to spolu dala tato trojice, kdy jen těžko vybrat vítěze. Škoda, čekal jsem malinko víc od Parkhurstek a aspoň jedno "lepčejší" jméno. Bernier samozřejmě neurazí...

Na druhém místě dnes u mně zabodovala "mladá krev" Habs (xx/85)

No a první flek dnes bude bez svislých teček....minule jsem dostal "pojeb" že dělám zbytečný haló z průměrný karty, takže.....
..... vítězem breaku se stává.......
JERSEY OF THE GREATEST ONE
Dámy a pánové moje první brejknutá (nebejska) pana Waynea!!

Na tomto místě bych měl asi skončit, jenže....
....na první pohled "normální" kus hadru pana nesmrtelného, ale jak jsem se tak na ty 2 jersey karty díval, došlo mi, že to asi nebude OBYČEJNÁ DŽERZINA....takže jsem otočil
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...A....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Až jsem se orosil, když jsem to uviděl.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.