Heppig píše:Nechci tu nejak pumpovat nevrazivost mezi tymy, ale je vtipny, jak se posle par chechtaku a najednou budou zase vsichni hrozni slavisti
Ja taky nebyl nadsenej z Hrebika ve sparte, ale fandim klubu a vedeni je a zase odejde..
A ted konecne ke kartam. Ac jsou slavisticky, tak jsou pekne udelany. Nezlobil bych se kdyby neco podobneho vzniklo i na Letne!
Taky si nechci kazit svátky Řebíčkem, jehož jediným cílem bylo legálně vyprat nakradené peníze, což se mu i díky novým majitelům krásně povedlo. Já chodil na Slávii jakožto mimopražský celkem často, nezapomenu, jak jsme s tátou zmrzali na Strahově na LM

, to bylo kolem nuly, lol.
Bílá barva v logu má symbolizovat čistotu sportovní myšlenky a čestného boje, a náš exministr byl podobným myšlenkám hodně vzdálený. Po odstoupení Ondry Zlámala, který ke Slavii odjakživa patřil, bylo poslední špetkou... alespoň pro mě... když si vzpomenu na zápasy s Oxfordem, jak mi sháněl kravatu, kterou hráči nosili při cestování na Ligu mistrů, musím se usmívat

Tohle je moje Slavia. Jo, pořád se nedaří a nákupy mnohdy vyhaslých hvězd klub dál neposunou, ale momentálně mi stačí, že člověk, který má sedět ve vězení alespoň nehanobí můj oblíbený klub...
K tomu Hřebíkovi... já ho považuju za člověka, který je schopný nastartovat mládež, fotbalu na rozdíl od pojídače tataráků rozumí. A myslím, že výsledky juniorské Sparty tomu nasvědčují. Tohle asi znáte, kopačky byly ještě mladé, ale životní cesty jsou mnohdy nevyzpytatelné.
https://www.facebook.com/slaviapraha/vi ... nref=story
Kdyby to šlo, zůstal bych u samotného breaku a chtěl jsem jen prezentovat práci pana Hrbka
BTW, prodejce mi poslal nějaké 2-3 balíčky Bohemky, kuchnul jsem je, jsou tam řadovky, jersey tuším Budínského a 3 podpisovky, kdyby měl někdo zájem, tak mu je klidně pošlu, mně jsou na nic. Bližší info ve SZ.