jo to už by byl velkej problém, kdyby ani tam nebylasmiesek píše:mě neva, že na zadní straně není fotka hráče, hlavně že je na přední

jo to už by byl velkej problém, kdyby ani tam nebylasmiesek píše:mě neva, že na zadní straně není fotka hráče, hlavně že je na přední
Přesně, nedávno jsem to tu psal že mi tam chybí fotka ze zadu, ale to nevadí hlavně že jsou karty na stejné (ne li ještě lepší úrovni než vloni) a jsem rád že na zadní straně jsou alespoň statistiky, ty jsou důležité.pavelbart píše: Osobně se mi paralelky líbí více, myslím provedení, řadovky se mi ale více líbily loni. Zadní strana je teda parádní, ale mně osobně tam chybí foto hráče.
o to více se bude muset taťka pavel snažit se sháněním do kompletu, jinak Like příspěvekpavelbart píše:Moc z toho radost nemám, už slyším malého - nemám Januse na fialové....
Pokud budou všechny verze boxů dostupné rovnoprávně, tak mě to nevadí, jen případně škoda, že jakmile se objeví všechny verze boxů karet na pultu (i když ono je to fuk, na pultu leda balíčky, na boxy jsou trháci shopy přece), tak nepoznám, co tedy v jakém najdu, tedy pokud to tam nebude uvedeno a za předpokladu, že zrovna nejsem u internetu, kde bych si to mohla dohledat.affly píše:Jedine co me tak nějak nesedí jsou 4 druhy boxu. Stačilo retail a hobby ne?
Proč ubylo memorabilia karet v normálních boxech (retail a hobby) ? Minulý rok, byly v boxech až 4 memorabilie. Tentokrát je to jen jedna a ještě v dražším boxu...Tomino69 píše:Nové info o plnění a cenách boxů
http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... 16-serie-i
dalším plusem určitě pro mě jako sběratelku Zlína, že na letošních kartách budou mít všechny týmy (tedy hlavně v mém případě objektu zájmu Zlín) knížečku - loni jsem ji musela oplakat, když ani pro toho Lešku se tam nenašlo místoVeteran fans hcs píše:opět se jedná o ten booklet( Power Numbers)
33mc píše:A nemělo být u "Hockey Names" spíš 28 jmen než 28 karet ?
220 karet od Radivojeviče? Pak tedy jde o manufactura patche?Veteran fans hcs píše:33mc píše:A nemělo být u "Hockey Names" spíš 28 jmen než 28 karet ?
samozřejmě je to 28 jmenovek, špatně jsme to formulovali.
např. Radivojevič má ve jméně 11 písmen v limitaci/20 takže je to dohromady 220 karet
Ještě že případně Janus toho tolik nemá, že? By to byl pro malého bohatý Ježíšekpavelbart píše:220 karet od Radivojeviče?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host