Tak už to začíná a já nemám sesbíranou ani I. sérii.

Tedy pokud se na to pan Holoubek nevyklšle a Energie nekrachne.DSTRAKA píše:Příště tam bude mini série Varů-Back to the WSM League.Jsem z nich zoufalý.
Já chcu sezonu 08/09.
To se mi líbí - a jako druhý tým téhle série by měl být Motor "Resurrection"DSTRAKA píše:Příště tam bude mini série Varů-Back to the WSM League.Jsem z nich zoufalý.
Já chcu sezonu 08/09.
Jelikož si začínám myslet že neobstojíme ani v baráži, tak by alespoň mohli kluci mít nějaké karty z mini série (jako třebas vloni Kladno).DaveBrownsound píše:To se mi líbí - a jako druhý tým téhle série by měl být Motor "Resurrection"DSTRAKA píše:Příště tam bude mini série Varů-Back to the WSM League.Jsem z nich zoufalý.
Já chcu sezonu 08/09.
Přesně to si myslím že by dělaly Vary.Lukyn55 píše:parádadoufal sjem v něco podobného že vznikne a jsem nadšený .. moc moc moc děkuju a upřímně se divím, že s něčím podobným vedení Brna souhlasilo
.. jak je znám, tak bych řekl, že domluva nebyla nic jednoduchého
![]()
![]()
Ne tak docela, ale dopřej i ostatním, Pepisovi už toho letošní sezonu vyšlo celkem dostworlikk píše:Designove vypadaji hezky,jen doufam, že nebude miliarda paralelních verzí. To už by v součtu s klasickou sérii bylo až moc...
A jen jedna malá výtka,za kterou ale může Jandač - není tam Pepis
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti