2015-16 SPx
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2015/16 SPX
Vůbec bych tam ten podpis nedával a je vidět, že ho musí lepit na vše, nálepksa, horizontálně, ale nejvíce trpí vzhled karty, to pozadí a barvy jsou na obyč. lepší.
- frodo
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
....asi tak-ak už s podpisom-tak upravit miesto kam pojde podpis/ja neviem trochu aspon vyjasnit odtien/ myslim ze u Full Force-GOAAAL si to celkom ustražili nakolko su aj s podpisom-inak neviem ,ale príde mi ako keby UD prijali grafika co kreslil komiksy
-GOAAL Full Force-ten akože výkrik a teraz stick wizards tie efekty...blesky a žiara z hokejky....

2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14
Za mě hrozná série. Kouzlo SPX je dávno pryč. Spousta "hitů" v mizivé sekundární ceně, jak poznamenalo víc lidí na zámořských fórech, vrátí se tak 1 box z 20ti a to přitom jsou na ceně cca 95 usd. Spíš čekají na SP Authentic nebo CUP
U nás s DPH a poštovným se posuneme cenově zase pěkně nahoru. Ale obecně, co mi strašně vadí, je nepřítomnost podpisovek Eichela. Vážně škoda, že si ho nechal UD utéct k Leaf. Nejlíp tradičně vypadají kousky s oprášeným designem sérií minulých. Jo, nádhernost ročníku 02-03 nebo 03-04 je již dávno pryč...
ps: já už možná blbě vidím, ale vážně jsou kousky dresu jen ve 2 ze 4 okének ? http://www.ebay.com/itm/15-16-SPX-145-S ... SwdU1W9RTq
další zvláštní věc:
Rookie Auto Jersey /499 + 2 paralelní verze - proč ne.
Retro Rookie Fabrics - verze s dresem, verze s podepsaným dresem a verze s patch kartou.
Takže vlastně mám 3 pravé RC a 3 Retro RC. Bomba ! Navíc retro design je mnohem, ale mnohem krásnější.
http://www.ebay.com/itm/2015-16-UPPER-D ... SwBnVW9UXB

U nás s DPH a poštovným se posuneme cenově zase pěkně nahoru. Ale obecně, co mi strašně vadí, je nepřítomnost podpisovek Eichela. Vážně škoda, že si ho nechal UD utéct k Leaf. Nejlíp tradičně vypadají kousky s oprášeným designem sérií minulých. Jo, nádhernost ročníku 02-03 nebo 03-04 je již dávno pryč...
ps: já už možná blbě vidím, ale vážně jsou kousky dresu jen ve 2 ze 4 okének ? http://www.ebay.com/itm/15-16-SPX-145-S ... SwdU1W9RTq
další zvláštní věc:
Rookie Auto Jersey /499 + 2 paralelní verze - proč ne.
Retro Rookie Fabrics - verze s dresem, verze s podepsaným dresem a verze s patch kartou.
Takže vlastně mám 3 pravé RC a 3 Retro RC. Bomba ! Navíc retro design je mnohem, ale mnohem krásnější.
http://www.ebay.com/itm/2015-16-UPPER-D ... SwBnVW9UXB
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jo , kousky jsy jsou jenom ve dvou ze čtyř , divný . Přitom jsou takový malý ty okýnka . Ale řikam těch jsy karet je v každý sérii milion tak s tim musí šetřit
, ty retro karty to samí v bledě modrym , v každý sérii retro karty z minulých let ale fakt v každý minimálně retro řadovky , to už taky přeháněj .
Ty karty jsou hodně zvláštní , to člověk neví jestli to je hezký nebo ošklivý už
tyhle SPX , trochu začli bláznit s tim designem jak tady už psal frodo .
Já osobně spíš počkam na Fleer Showcase , podpesanej Eichel fakt chybí , velká škoda že bude mít jenom ty Leaf mrákoty , co jsem koukal tak je i velký množství redemption karet , další mínus .

Ty karty jsou hodně zvláštní , to člověk neví jestli to je hezký nebo ošklivý už

Já osobně spíš počkam na Fleer Showcase , podpesanej Eichel fakt chybí , velká škoda že bude mít jenom ty Leaf mrákoty , co jsem koukal tak je i velký množství redemption karet , další mínus .

- frodo
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
..monochromatic nápodobne---- dres,neviem.....dalšia vec..v UD sa začínajú niečo brať?? tie termo,či ako sa to volalo pri full force/aj ked celkový dojem boxu bol celkom fajn/-tie termo bol prúser-a ani toto nieje bohvieaka výhra........
....
za mna SPX
A SAMOZREJME NARVALI SME GREATZKEHO A McDAVIDA DO JEDNEJ X-PATCH KARTY-KUUUPUJTEEEE....

za mna SPX

A SAMOZREJME NARVALI SME GREATZKEHO A McDAVIDA DO JEDNEJ X-PATCH KARTY-KUUUPUJTEEEE....

2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14
Ty Monochromatics by se mi líbily jako inserty, ale tím vloženým dresem to celkem zkazili...

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
Taky jsem ze série trochu v rozpacích, protože zmizely podle všeho třeba Shadow Box... Což je velká škoda.
Ona to ani tak není jiná série než ostatní, ale tady chybí hodně Čechů (a i jiných hráčů) a je to, jako vždy SPx, hodně na nováčky, tady ještě o dost více, než třeba loňské. Mně uklidňuje aspoň to, že jsme v předprodeji měli poměrně slušnou cenu. Takže jsme vzali dva casy. Vždy jsme začínali s SPx přes 3000,- Kč a tady přes 3000,- Kč nebudeme. Neříkám, že to je málo, ale na tu dnešní cenovou politiku UD a kurs USD je každý box pod 3000, -Kč úspěch (i když tady budeme spíš symbolicky pod 3000).
Je to teda jedna z prvních sérií UD tento rok, kde se mi moc nelíbí inserty. Takový přelesklý. Uvidíme, jak naživo. Nerad to hodnotím, dokud nemám v ruce. Memo mi přijdou celkem fajn, co se týče toho podpisu na stojáka, to mi přijde celkem zajímavý:-). Ale pro čech tam toho úplně tolik není, pro Slováky snad vůbec. Je i škoda absence lepších RC CZ a SK tento rok, protože by tam byli. Třeba Pasta, Hertl, Mrázek vždy byli ozdobou takových sérií - tento rok bída...
Ona to ani tak není jiná série než ostatní, ale tady chybí hodně Čechů (a i jiných hráčů) a je to, jako vždy SPx, hodně na nováčky, tady ještě o dost více, než třeba loňské. Mně uklidňuje aspoň to, že jsme v předprodeji měli poměrně slušnou cenu. Takže jsme vzali dva casy. Vždy jsme začínali s SPx přes 3000,- Kč a tady přes 3000,- Kč nebudeme. Neříkám, že to je málo, ale na tu dnešní cenovou politiku UD a kurs USD je každý box pod 3000, -Kč úspěch (i když tady budeme spíš symbolicky pod 3000).
Je to teda jedna z prvních sérií UD tento rok, kde se mi moc nelíbí inserty. Takový přelesklý. Uvidíme, jak naživo. Nerad to hodnotím, dokud nemám v ruce. Memo mi přijdou celkem fajn, co se týče toho podpisu na stojáka, to mi přijde celkem zajímavý:-). Ale pro čech tam toho úplně tolik není, pro Slováky snad vůbec. Je i škoda absence lepších RC CZ a SK tento rok, protože by tam byli. Třeba Pasta, Hertl, Mrázek vždy byli ozdobou takových sérií - tento rok bída...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Mě se to líbí čím dál víc ... i ty Monochromatics maji neco do sebe dokonce sem přemýšlel že se do nich pustím
ale když sem zabrousil do svých alb tak zase vyhrál rozum nad chutí mít všechno
... inserty se mi taky líbí je to povedená serie koukal sem na několik breaků a určitě si něco rozbalím 

My je pravděpodobně stihneme na burzu:-).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem četl diskuzi na HI Forum , do jedný jsem se taky po dlouhý době zapojil se svou chatrnou angličtinou , tak ty lidi o SPX mluví jako o zatim nejhorší sérii sezony , borec si koupil box a měl tam hity jenom z updatu Artifacts a Trilogy
řiká prej kdybch chtěl podpisovky z Trilogy tak si koupim box Trilogy ne SPX , nebo měl borec dva hity v boxu redemption karty
, oni to řikaj dobře kdyby tam ty update karty vyšly navíc jako bonus tak je všechno ok ale ne jako hlavní hity boxu SPX , chybí tam jak řikaj víc současných hráčů a legend , je tam spousta zmetků , bad quality control jak řikaj , některý ty karty nejsou špatný ale celkově mě to vůbec nezaujalo ty SPX , nadějně vypadaj spíš ty Showcase .
Už se vžila nová fráze - Hit Connor or bust , většina boxů nemá žádnou hodnotu pokud netrefíte zrovna na McDavida .

Už se vžila nová fráze - Hit Connor or bust , většina boxů nemá žádnou hodnotu pokud netrefíte zrovna na McDavida .