Upper Deck e-Pack

Žhavé novinky týkající se sezóny 15 / 16
Odpovědět
Tie
Legenda
Legenda

Re: Upper Deck e-Pack

Příspěvek od Tie »

Sabres911, tak pokud by sis projel tu diskuzi, tak bys nepotřeboval nic shrnovat :D Já se dotčený necítím, jen je mi líto ostatních, že to musí číst znovu a znovu :)

Já jsem online hodně, protože má práce je online a tak rád na fórum zajdu. Myslím, že to fóru neškodí, když jsou členové aktivní :)

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

Tie píše:Sabres911, tak pokud by sis projel tu diskuzi, tak bys nepotřeboval nic shrnovat :D Já se dotčený necítím, jen je mi líto ostatních, že to musí číst znovu a znovu :)

Já jsem online hodně, protože má práce je online a tak rád na fórum zajdu. Myslím, že to fóru neškodí, když jsou členové aktivní :)
Ano, žádné debatě opravdu neuškodí, když jsou lidi aktivní. Proto jsem zde psal jeden z prvních příspěvků, ve kterém jsem shrňoval vlastní zkušenosti s koupí epacků. Další příspěvěk byl s odstupem času ohledně klesající ceně karet na comc.com. Ale chápu, že tvé plácnují v podobě podivováním se nad zklamáním některých sběrateků, kterým přijde, že v boxech mají výrazně horší šanci na karty, které byly v minulosti zvyklí vídat pravidelněji, je daleko hodnotnější. Ale posouzení kvality příspěvků nechám s tvým dovolením na ostatních.

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

pavelbart píše:Lukyne myslim, ze na McDavidovu YG ma vliv i pulka promarodene sezony. Kdyby mel ted 80 bodu a byl nekde na 5. Miste bodovani, asi by byla vyse. Urcite ale sve udelaly i epacky... Jestli je neceho moc, ma to samozrejme na cenu vliv. V tech epacich se tahal, co jsem videl ze zacatku, strasne moc... A i proto nejspis nemuze dosahnout hodnoty crosbyho i kdyz bude mit treba stejne dobrou karieru.
Myslíš ? Rád bych napsal, že kartám rozumím, ale to už je dávno pryč *rfl* .. ale vážně, 15 let zpátky jsem si bláhově myslel, že cenu karet ovlivňují hlavně výsledky hráčů. Když to tak vezmu do důsledku, jediný hráč, který hraje ve slabém týmu a má velkou sběratelskou základu, resp. jeho RC chodí za rakety je Stammer. RC ostattních hráčů jsou vždy další sezóny dolů.
Řekl bych, že hodnota karet McEichela je kromě obligátních výkonů na ledě vyvolána především mediálním šílenství z příchodu dvou mega hvězd o příchodu nového Gretzkyho/Crosbyho a Messiera/Getzlafova. Dovolím si tvrdit, že i kdyby McDavid stíhal v bojích o Arta Rosse Patricka Kane, tak karty zase o tolik nevzrostou, jelikož při tom velkém počtu karet - crosby jich opravdu tolik neměl. Tedy samozřejmě spousta RC, ale ted jsou v každé sérii minimálně další 2-3+++ podsérie a paralelní verze. Líbilo se mi, jak někdo poznamenal, že mcdavid má už teď skoro 1000 karet a to ještě vlastně nic nevyšlo *rfl* ale to už zabíhám někam jinam.

Přiznám se, že české hokejové servery moc nesleduji, styl novinářů a la Barta mi přijde ubohý, raději zabrousím na The Hockey News nebo koukám po legendách a nováčcích a už teď je vidět šílený rozdíl ve vnímání Matthewse. V Toronto se na něho těší jako na nového spasitele (identická situace jako loni v BUF a EDM), přičemž je po roce vnímaný jako další z generačních talentů. Loni to byl jenom jeden z aspirantů na celkovou jedničku a po výborném U20 šampionátu a evropském úspěchu se mají "kartičkáři" na co těšit. Jen doufám, že ne každý lepší hráč se bude považovat za generační talent :wave:

Ale tohle je samozřejmě jen akademická diskuze. Ty máš s kartičkovým světem poslední roky mnohem bližší kontakt a jestli jsi zachytil zvěsti o tom, že McDavidů v "epacích" ubývá, tak jen dobře !

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

To Sabres911: Koukám, že nadhled nám někam utekl. Automaticky mě devalvuješ. Ale nevadí, nepsal jsem nic ve špatném duchu a budu rád, když to tak vezmeš a třeba to přehodnotíš.

Každopádně mám s epackem čerstvou zkušenost a takhle na dálku (ve Španělsku), když není šance, jak koupit box, mi to přijde fajn. Člověk do toho musí jít s určitým nadhledem a tohle vlákno mi přijde jako fajn varování.

Jinak naprosto platí, co píše Pavel o závislosti a vychovávání gamblerů :)

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Omerta píše:To Tony: To že se sníží cena karet je věc jedna. Druhá a myslím podstatnější je, že byl na všechny světové sběratele (otvírače boxů) vlastně spáchán podvod. Protože díky těmto epackům absolutně nesedí množství hitů v boxu.
Navíc nikde není uvedeno kolik těch epacků vlastně bylo "uvedeno" do oběhu, a hlavně kolik jich ještě zbývá - to je nekontrolovatelná položka.
Divím se že právě v Emérice, kde se lidi žalujou ža každu kktinu, tak že UD ještě nikdo nezažaloval.

Až chlapci najdete na nějakém prospektu od UD, nebo na krabici od boxu nebo na balíčku od téhle série Upper Decku nějaký údaj, který vám nebude sedět ohledně toho vašeho slavného "plnění", tak to sem prosím postněte formou obrázku a pak se může vést diskuse o tom, jestli plní nebo neplní dané slovo.

Dokud to sem nedáte, tak sorry, ale jste opravdu trochu vedle.

Jelikož kdyby to tak bylo, tak by je kupříkladu dealeři jejich výrobků v USA a Kanadě už opravdu zažalovali. Třeba se to i stane, zatím ale o ničem takovém nebylo slyšet.

Skutečně si myslím, že to měli pořešené, přeci taková firma, než přijde s nějakou novinkou, tak má asi vlastní právníky a poradí se, jak to udělat.
Hobby od roku 1994.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Luky, taky bych strašně rád řekl, že kartám rozumím, ale víš jak...:-)). Třeba epacků nerozumím vůbec, asi jsem divnej, ale mně to je "úplně jasný"...
Ne ne, nic takového jsem nezaregistroval, jak jsem psal, epacky tolik nesleduji, jen tady.
Jen jsem to myslel tak, že na začátku ho lidi tahali pořád - no logicky - jsme opět u toho gamblerství. Dáš jim něco zadarmo (free pack na každý den) a pak je necháš namlsat (McD YG) a pak to přiškrtíš. Časem, až bude silná základna lidí, co tam budou denně klikat, tak tam prostě tak pěkný boxiky nebudou v takové počtu, to je přirozené.

Jinak souhlasím, máš recht, asi i kdyby měl teď 80 bodů, vzhledem k množství karet to nepůjde za Crosbyho ceny... A na tom ponese velkou míru i epack. 1000 karet je prostě strašně moc. I když není to tak strašný.
Když vezmu UD, je to "pouze" 317 ks karet. Neříkám, že to je málo, ale jak Freddy psal 1000 ks karet, tak jsem automaticky myslel UD a tak to není, celé to vypadá takto:
Leaf Trading Cards(510) - Leaf jsou už od sezóny 12-13!!! 2015-16 je to celkem 497 ks karet.
Upper Deck Co.(317)
In the Game(133)
Choice(3)
Post(2)

I to je moc samozřejmě... ale to se dalo čekat. UD se na McD parádně zahojí.

To Tie: vidíš, to je asi jedné pozitivum pro mě, krajiny jako je Španělsko si asi jinak box nekoupí...

To Tony - ty si házel číslama také. To je právě ten kámen úrazu. UD žádná oficiální čísla nedodalo. Takže jsou to vše jen spekulace. Kdyby to bylo vše tak čisté, čísla by byla k dispozici.
Přesně to pojmenoval Superman, lidi nekupují boxy proto, aby měli to, co je garantováno. Upřímně, nikdy bych nerozbalil box bez možnosti nalézt něco navíc. Já mohu soudit Series 1 14-15 a 15-16. Case. Nedá se to srovnat (Teď ani nevím, zda jsem do dodělal celý, mám dojem, že ne - nebylo tam nic!!! nejlepší karta z 8 boxů byla programe of Excellence Malcolm Subban....). Říkal jsem si po vydání nic moc, hlavně exclusives bylo. A ne 20%, ale výrazně více!! Dnes už bych si case Series 2 nerozbalil - kvůli Eichelovi? Toho si koupím solo. Produkty, které budou v epacku nebudu rozbalovat ve velkém určitě.

Jestli jste to lidi nepochopili na mém příkladu s balíčky hokej-karty, tak už to líp vysvětlit neumím a to nemyslím nijak ve zlým. Prostě někomu to vadí, někomu ne. To, že to má UD podchycený - jasně, mají to v Privacy policy, co nikdo nečte... Chybělo to ale na obalu Series 1 a to jste nikdo nepřiznal, že v podstatě okradli lidi, kteří si casy objednali hooodně dopředu. Podpásovka to byla, ať to přiznáte, nebo ne. Jediné pozitivum na tom můžeme vidět v tom, že dealeři v USA nebudou mít možnost hýbat s cenou, což by se jistě bez epacků stalo. Ale kde je napsané, že epack Series 1 hobby nepůjde časem nahoru?
To je strašně těžké. Já to z obchodního hlediska naprosto chápu, v podstatě geniální krok. Jestli něco vždy bude fungovat, útočit na lidskou hloupost a naivitu. To, že to funguje, tyto mega koncerny již dávno ví a i podle toho se velké korporace v posledních 10, 20 letech chovají. Lidl, Kaufland budiž denním příkladem a i tam vidíte, jak jsme pitomí... Přeškrtnutá cena 19,90 a nová cena 19,80 - šup s tím do akce, letáku, TV a vyprodají kamion... Toto je něco podobného. A vidíte, už i tady jsou lidé, co v tom vidí skvělou věc a vůbec se nad věcí nezamyslí v širším kontextu. Kluci, neberte to vůbec ve zlým, ale je mi Vás líto a to píšu s velkým respektem k Vám všem. Respektovat to je jedna věc, obhajovat to ale úplně jiná. Já to respektuji z obchodního hlediska, jim to přinese miliardy Kč (časem). Ale ze sběratelského hlediska to respektovat prostě nemohu!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Jenom se k minulému příspěvku musím ptát, proč by nějakému sběrateli mělo vadit, že když si někdo z amerických dealerů třeba objednal 120 casů toho produktu dopředu, s představou, že je po půl roce bude prodávat se třeba 50 % přídavkem, který pak "shrábne" do vlastní kapsy jako "fast money" a teď na tom ty "fast money" nevydělá, jelikož musí srovnat své ceny tak nějak zhruba na úroveň té stránky s e-Packy. Proč by to jako mělo nějakému normálnímu člověku vadit...?

Přece jestli UD na té stránce zdraží, zdraží i dealeři, jestli naopak zlevní, tak mají ti dealeři "smůlu," ale pokud se cena bude držet na stejné úrovni, tak je to přece další plus. Jelikož jinak je dost pravděpodobné, že by cena boxů té Series 1 šla rychle nahoru. Teď za sebe tipuji, že ta cena bude pořád stejná.

Zajímavý obchodní souboj mezi Upper Deckem a dealery může okolo toho možná ještě nastat, ale myslím si, že producent bude mít vždycky jaksi navrch a že to ta firma jaksi ustojí. A když ne, tak holt bude za pár let vyrábět karty NHL někdo jiný.

Z hlediska ekonomiky je jasné, že nejcennější komoditou je dnes zkrátka poptávka a Upper Deck se podle toho zkrátka zařídil a o část té poptávky si takhle řekl. Mimochodem, když tuhle diskusi srovnám s diskusemi, co se momentálně okolo toho vedou na amerických fórech, tak tam to vypadá, že normální sběratelé e-Packy akceptují jako vcelku zajímavou novinku a podobné emoce tam teda rozhodně nevidím.
Hobby od roku 1994.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

V první řadě nevidím důvod, proč se srovnávat s netupějším národem na světě... Když pominu pár superlativů, které americký národ určitě má, pak jako celek jsou myslím dost neinteligentní. O tom se určitě přesvědčil každý. Já osobně denně...
Ale.... a co diskuze okolo UD Ultimate 15-16? Vždyť tam nabádali k tomu, aby lidi nekupovali Ultimate - jaké diskuze máš na mysli??
Ono to je celé postavené na hlavu, pokud do toho zamíchají high end produkt, to už jaksi vadí silně i Severní Americe... Na UD series oni možná kašlou. Tam je zajímají YG a možná pár case hitů. Ale asi čteme oba jiné diskuze, ostatně v US se právě sběratelé zastávají dealerů. Já osobně nejsem UD dealer, nedělám předobjednávky, tak mě to také nemusí trápit. Ale být jim, budu po Series 1 pěkně naštvanej. Koho to ale MUSÍ trápit je ten, kdo boxy rozbaluje, a je jedno jestli je to největší US dealer anebo maličký človíček z ČR, který si koupí jeden boxík.
Tony, sorry, ale s tebou debatovat nemá smysl, ty si jedeš svou písničku a taková diskuze je o ničem.. Ty se opíráš o kraviny, které tady nikoho nezajímají a nikdo neřeší. Mně je US dealer taky u zadele, ale není mi u zadele to, co rozbaluju...Psal jsem tam, že jediná výhoda je, že s tím nebudou moci dealeři hýbat a ty to nesmyslně otočíš a napíšeš takový blábol... Je vidět, že obchodu nejspíš skvěle rozumíš a určitě si vedl podobnou nadnárodní firmu jako je UD.
Osobně bych UD hodně přál, aby naštvali co nejvíce velkých prodejců, aby jim klesly tržby a šli od hokeje pryč. Kdyby se vrátilo Panini, v pohodě trh pokryje, bohužel tohle se nejspíše nikdy nesplní... Jinak já myslím, že stačí naprosto reálně zapojit selský rozum a člověk má hned jasno.
Snad jen závěrem - mně jde o sběratelství, jaký to má vliv. UD dělá hodně kroků, které nejsou pro normální sběratele z ČR (US sběratelé mě také moc nezajímají, i když určují v podstatě trh i pro nás) moc ok, mluvím hlavně o produktech a teď další kravina, která podle mě sběratelství zabíjí. Ty se zastáváš něčeho, čemu podle mě ani moc nerozumíš a přijde ti to super. Vlastně ti závidím. Taky bych nechtěl vidět mezi řádky, život by byl v mnoha ohledech snadnější. A to píšu bez toho, aniž bych se tě chtěl nějak dotknout.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

pavelbart píše: Chybělo to ale na obalu Series 1 a to jste nikdo nepřiznal, že v podstatě okradli lidi, kteří si casy objednali hooodně dopředu. Podpásovka to byla, ať to přiznáte, nebo ne.
A tohle je podle me zaklad cele nasi diskuze. Takle ja jsem to myslel v mych prispevcich. Byt to dopredu oznameno, tak casy se moc neprodavaji. Za vsim jsou jen *dlr* . Nastesti nasi sberatele, doufam, je prokoukli. A to je dobre. Nejsme za priblbly americany, co to oteviraji a je jim to jedno.
Obrázek

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

E-packy jsou mi úplně jedno. Ale vadí mi tady neustálé navážení do amíků. Podívejte se k nám, mě přijde český národ čím dál tím tupější. Burani, kterým je všechno jedno, věčně naštvaní a jen nadávají...
Sorry za OT.
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

gonzzzales píše:E-packy jsou mi úplně jedno. Ale vadí mi tady neustálé navážení do amíků. Podívejte se k nám, mě přijde český národ čím dál tím tupější. Burani, kterým je všechno jedno, věčně naštvaní a jen nadávají...
Sorry za OT.
Tak pod tohle se podepíšu :clap:
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

gonzzzales píše:E-packy jsou mi úplně jedno. Ale vadí mi tady neustálé navážení do amíků. Podívejte se k nám, mě přijde český národ čím dál tím tupější. Burani, kterým je všechno jedno, věčně naštvaní a jen nadávají...
Sorry za OT.
*gp* *thks*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Kluci denně s nimi píši. Někdy mi stávají vlasy na hlavě, už jsem si na to zvykl, ale prostě mi v některých případech přijdou jak tupé ovce. Sorry. Ale je to 5ti letá zkušenost...
To, co píše Gonzaless, je ale bohužel taky pravda, sociologové právě říkají, že to je vlivem "amerikanismu", který nastoupil v 90. letech... Zase co je na amících a zvlášť kanaďanech velmi příjemné, přijdou mi velice fér a neuvažují jak někoho ojebat při první příležitosti, bohužel nám typická vlastnost.
Jak říká jeden golman, co něco pochytal i ve světě - všude jsou lidé zlí a hodní...:-). Ale nemyslím, že oni by nám měli být vzorem...

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

pavelbart píše:Jak říká jeden golman, co něco pochytal i ve světě - všude jsou lidé zlí a hodní...:-). Ale nemyslím, že oni by nám měli být vzorem...
Lidé jsou všude stejní. Jde jen a pouze o přístup k životu, o ničem jiném to není. Hlavně by si člověk neměl brát striktně někoho za vzor, to je špatně. Každý člověk, každé prostředí, každé společenství, všechno má svá specifika. A společenství by měla uvažovat hlavami svých zástupců, než budou vymýšlet zhovadilosti, jako je třeba kupříkladu poslední báječný nápad přechodu na chorvatský model evidence tržeb ;) Přesně tato tupost a neschopnost samostatně uvažovat a potřeba čumět někomu pod ruce to tady zabíjí. A je jedno jestli jde o řízení státu, hokej, sbírání předmětů nebo splachovadlo u záchodu. Inspirace je fajn, kopírovní však nikoliv.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hezky napsané Bianco a nejspíš svatá pravda.
Neměl bych paušalizovat, vím to, ale stejně jako vím, že se nedomluvím o obchodě s Polákem, protože jeho cíl je ve velké většině lidi ojebat, tak vím, že triviální věc se spoustou Amíků budu řešit hodinu, zatímco tobě bych napsal jeden email a věděl bys, která bije.
Nicméně souhlasím, házet do jednoho pytle bych je neměl, i tam mě často někdo překvapí v dobrém slova smyslu.
Ten chorvatský model raději přejdu bez komentáře :D

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Zadny rezim nikdy nebude usilovat o prehnane inteligentni spolecnost. A tak se zacne pres spatne statni vzdelavani, media a zabavu mysl otupovat a USA v teto discipline doslo nejdal...

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Myslím si, že v každém národě je polovina lidí nad průměrem a polovina lidí podprůměrně inteligentních. To si člověk snadno spočítá, že na světě žije jenom asi 5 milionů podprůměrně inteligentních Čechů, ale asi 160 milionů podprůměrně inteligentních Američanů, což už je slušné číslo. A skutečně jako by z toho vyplývalo, že potkat ve světě hloupého Američana je daleko snazší, než potkat hloupého Čecha... Naštěstí většina lidí je okolo průměru... Ono když se navzájem baví lidi z různých kultur a zemí, tak si někdy můžou připadat hloupější než ve skutečnosti jsou a to je v podstatě proto, že oba jsou z domova naučení řešit problémy trochu jinak.

Už to, že sedíme doma u PC, což je vynález z Ameriky, posíláme si maily a jsme na internetu, což jsou taky věci původem z Ameriky, aspoň pro mě svědčí o tom, že to zas tak špatné s těmi Američany není. Desítky dalších vynálezů z Ameriky, co se v posledních zhruba 120 letech rozšířily po světě nechávám stranou. Ale třeba já o kartičky se zajímám hlavně proto, že mě jaksi spojují právě s americkou kulturou.

Neříkám, že e-Packy jsou novinka, ze které by každý měl sednout "na p***l", jenom tady mi ta diskuse přišla trochu jednostranná, některé ohlasy nelogické, tak jsem tady přispíval názorem, že to jako každá novinka taky něco přináší. Minimálně to dává možnost účastnit se. Sběratelé to berou za své, tady kupříkladu vzniklo forum k feature Trading, co tam má být ode dneška nově:

http://www.sportscardforum.com/forums/6 ... -e-Trading

Není to pro mě zas tak zásadní věc, třeba jsem se opravdu nadchl pro hloupost a tohle brzo vyšumí. V tom případě se k této diskusi časem vrátím a veřejně si to přiznám, s tím bych neměl problém.
Hobby od roku 1994.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já myslim že vim o čem mluví Pavel , co třeba inteligent Tony Lee Suspenzor nepochopil a to je to pozvolný vaření vody , UD nemůže udělat velkou změnu hned na ráz , že by z roku na rok zavedl prodej jejich NHL karet výhradně přes net , bude to chvíli trvat než k tomu přejdou ale to je jeich cíl , udělaly to s S1 , velká rána už jsou ty Ultimejty ve stejný sezoně , to nejsou žádný MVPéčka ale dráhá série , musí na to nejdřív lidi připravit vychovat si další generaci , která už to bude akceptovat mladý Tony Lapačky a Tájíky co se nad tim už pozastavovat nebudou , budou už jenom cálovat .
Záměr je snad jasnej , jak už jsem psal dřív , obejít ty prostředníky - prodejce , snížit náklady na výrobu , snadno manipulovat s virtuálnim šmejdem přes internet .
Tie mě připadá že žárlíš na Sejbrse protože jeho komenty jsou přínosný , dokáže věcně argumentovat a jeho příspěvky jsou asi o 100 % informačně výživnější než ty tvoje , jinak si to fakt už nedokážu vysvětlit , ty tvoje reakce .
Plaťte za epacky a komu se to nelíbí ať si p***l políbí , to je argument jak prase :angel:
Tony Lapenzí , anglicky asi taky moc nevládneš protože kdybys pročet pořádně HI Forum tak ty reakce jsou dost podobný jako naše , o US národu evidetně nevíš nic , píšeš fakt nesmysly nezlob se na mě , vidim tady drobnej rozdíl mezi inteligencí a životní moudrostí a to neni žádný drobný technický zádrhel , když už takhle škatulkuješ lidi .
Obrázek

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Neboj, nežárlím. Nemám důvod, Lukáše respektuji a věřím, že to ví. Z tvých názorů mám ale legraci. To ovšem nechme stranou. Tady se obecně nedá diskutovat na slušné úrovni, pokud dojde na boj dvou "zarputilých táborů" a jeden se snaží přesvědčit druhý o své pravdě. Já takovou potřebu nemám, spousta lidí ale evidentně ano.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Tony Lapacka píše:
Omerta píše:To Tony: To že se sníží cena karet je věc jedna. Druhá a myslím podstatnější je, že byl na všechny světové sběratele (otvírače boxů) vlastně spáchán podvod. Protože díky těmto epackům absolutně nesedí množství hitů v boxu.
Navíc nikde není uvedeno kolik těch epacků vlastně bylo "uvedeno" do oběhu, a hlavně kolik jich ještě zbývá - to je nekontrolovatelná položka.
Divím se že právě v Emérice, kde se lidi žalujou ža každu kktinu, tak že UD ještě nikdo nezažaloval.

Až chlapci najdete na nějakém prospektu od UD, nebo na krabici od boxu nebo na balíčku od téhle série Upper Decku nějaký údaj, který vám nebude sedět ohledně toho vašeho slavného "plnění", tak to sem prosím postněte formou obrázku a pak se může vést diskuse o tom, jestli plní nebo neplní dané slovo.

Dokud to sem nedáte, tak sorry, ale jste opravdu trochu vedle.

Jelikož kdyby to tak bylo, tak by je kupříkladu dealeři jejich výrobků v USA a Kanadě už opravdu zažalovali. Třeba se to i stane, zatím ale o ničem takovém nebylo slyšet.

Skutečně si myslím, že to měli pořešené, přeci taková firma, než přijde s nějakou novinkou, tak má asi vlastní právníky a poradí se, jak to udělat.

No s tou žalobou to je asi trochu přehnaný, to uznávám, ale na druhou stranu kdo z nás otevírá takový box s tím, že tam bude "hit" džerzy, která má hodnotu mnohdy nižší než řadovka z devadesátých let?? Jde právě o ty nepsané "opravdové" hity jako glossy, exclusives, patche, podepsaný canvasky apod. A jestliže dřív se jich balilo třeba 4 do kejsu, dnes tam bude možná jedna a to samozřejmě bude mít zase dopad na jejich cenu.
Někdo zde obhajoval, že se tím sníží ceny karet...tj, ale pouze těch obyčejných "hitů". Naopak tyto rare hity budou cenově stoupat, protože bude stát daleko víc peněz je nalézt....nebo se snad sníží cena boxů??
Navíc nikde se nevede žádný počet prodaných epacků resp kolik jich ještě zbývá "na harddisku", a to je ten pravej průser.

UD je pouze a jenom podnikatelská firma, která chce generovat co možná největší zisk. A je jim úplě ukradený jaký to bude mít dopad na tržní cenu karet. A jestli se epacky letošní Series 1 budou pořád prodávat, tak se vůbec nebojím toho, že by se naprovedl dotisk karet a pojede se pořád dál, dokud bude poptávka.
UD svojí politikou ničí toto hobby a svými epacky se jim to bude dařit ještě rychleji...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Odpovědět

Zpět na „2015 / 2016“