To je zvláštní, dal bych ruku do ohně za to že jsou to nálepkypavelbart píše:Ten hasan s vokym jsou ale hardsigned.

Myslíte tuto kartu? (lepší obrázek jsem bohužel nenašel) tuším že to byl limit /10

To je zvláštní, dal bych ruku do ohně za to že jsou to nálepkypavelbart píše:Ten hasan s vokym jsou ale hardsigned.
Georgi tohoto prodejce znám. Zúčastnila jsem se u něj několika GB a za mě osobně můžu vřele doporučit. Kromě GB na ebay dělá další GB na svých stránkách. Videa jsou k vidění nejen živě, ale i později na youtube. A ceny jsou docela super. Já jsem za jeden GB case ultimate 14-15 za Floridu dala 25 dolarů. A poštovné grátis.GeOrGe13 píše:No ted jsem objevil group break na ebay a nevim jestli to neni nějak moc levný...
http://m.ebay.com/itm/15-16-UD-THE-CUP- ... iid%253A15
Sice jeste zbývaj 2 dny, ale před týdnem tam rozbaloval Ultimate, a cena byla nějakých 3$, což je nic, na case...
Já se omlouvám pane Bartko, ale koukám na to trochu i očima vydavatelepavelbart píše:Pane hrbku, Vy jste jim teda dal, tolik kritiky:-))).
No mě co se moc nelíbí, že třeba Enshrinements zvedly limitaci z /50 na /99... To je velice nešťastné. Mohli udělat Connora /99, ale zbytek jen ztratí hodnotu a ne málo. Podívejte na ty loňský, ty si cenu jakž takž drží, ale když jich bude 2x tolik... Nehledě na to, že když to rozbalíte a bude tam třeba Francis na této kartě jako nej hit boxu, jste v ř**i... a to je škoda.
oou ..tak tohle je hodne na lejno ....ale jak rikal sugy..me se jinak taky vsehcny libi...koukal sem na youtube , na par rozbaleni...koukal sem na Cloutsncharu...a vytah tam BRILIANCE podpis GRETZKYHO ...to byl atak nadherna karta....na tu sem se nemoh vynadivat..jak byla uplne krasen vzadu vystinovana...no nadhera..umelecky dilo...Maurice Richard píše:Každá larta se holt nepovede........
http://m.ebay.com/itm/15-16-UD-THE-CUP- ... nav=SEARCH
Každý má na to jiný názor, opravdu se ti Sugare líbí když podpis přes pozadí není skoro vidět?SugarRay píše:Mě se ty karty líbí na první pohled , tam fakt neni jedna jediná nepovedená karta , to jsem viděl snad už všechny druhy karet co tam jsou u mě to je všechno na hraně uměleckýho díla už , nádhera , to jsem si myslel že už po těch 14 - 15 nic lepšího neudělaj ale tohle je ještě lepší , navíc jsou tam i nový druhy karet , bude hrozně těžký něco urvat v těch aukcích a na box nemam tudíž pro mě osobně čím větší limity tím líp , protože mam větší šanci ty karty pak získat .
Mám duo Šatan/Hossa a je to hard signed. Nynější 9 podpisovky jsou určitě samolepky, stačí se podívat na některé podpisovky, na kterých je vidět nedotažený obloučků písmenek, hráč se prostě na samolepku podpisem nevlezl...
Jasně, vždyť ten 1/1 Hašek byl vytažen hned první den.pavelbart píše:To uplne nevim, podivejte kolik je dobrych karet venku... tomu osobne neverim.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti